Data publicării:

Marea finală Insula Iubirii: Maria și Dani, împreună sau separat?

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Captura video
Sursa foto: Captura video
Finalul emisiunii Insula Iubirii 2024 a adus în prim-plan un test de fidelitate extrem, care a scos la iveală laturi ale concurenților necunoscute chiar și de partenerii lor de viață.

Cinci cupluri curajoase au acceptat provocarea unui singur test, dar cel mai dificil dintre toate, cu o miză uriașă – propria relație. Au pariat totul pe cartea fidelității, s-au confruntat cu adevăruri dure, au descoperit partenerul în situații de neimaginat și au văzut punctele vulnerabile ale relației lor. Acest proces le-a oferit ocazia să se cunoască mai bine atât pe ei înșiși, cât și pe partenerii lor.

Ultima ceremonie a focului pentru Maria și Dani

Maria și Dani au o relație de 5 ani și jumătate, dar asta nu l-a împiedicat pe el să o înșele cu una dintre ispite. La ultimul bonfire, Maria a primit șocul vieții când a văzut sărutul dintre iubitul ei și ispită. 

Ea a vrut să părăsească Insula Iubirii fără Dani. "Relația noastră se încheie aici și acum", a spus ea. Dani a vrut să plece "cu ea, dar nu într-o relație", subliniind că la întoarcerea în țară vor clarifica lucrurile. Maria nu a fost de acord cu acest lucru, spunându-i că "la întoarcerea în țară, fiecare dintre noi își ia lucrurile și își vede de drum". 

Întrebat de Radu Vâlcan cum se simte, Dani, fără ezitare, a răspuns "liber, mă simt liber!". Are, totuși, foarte multe în comun cu ispita Mădălina, așa cum susține chiar el. Chiar și Radu a subliniat că, de la început, cei doi au avut o chimie.

Mădălina, care s-a așezat pe locul Mariei după plecarea acesteia, a spus: "Îmi place cum iubește Dani, îmi povestea des despre Maria, cum a fost fericit alături de ea, momentele frumoase dintre ei. Îmi doresc lângă mine un băiat ca Dani, care să mă iubească". A vrut să părăsească insula alături de el. Dani, în schimb, a spus că ar vrea să se mai gândească. 

Într-o schimbare de cadru, Maria și ispita Alin au fost puși unul lângă celălalt. "Dacă ar fi să spun ceea ce simt, eu aș pleca împreună cu Alin. Dar, din respect pentru relația cu Dani care tocmai s-a terminat voi pleca, însă, singură", a spus ea. Decizia i-a fost respectată și de către Alin.

Dani și fosta ispită, Mădălina, sunt încă împreună. "După două săptămâni el m-a înșelat", a spus ea, însă au trecut amândoi peste acest lucru. Maria și-a refăcut și ea viața, nu cu Alin, ci cu o altă ispită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel