Marea Britanie: Camilla, soţia prinţului Charles, a împlinit 72 de ani
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Camilla, ducesă de Cornwall şi soţia prinţului Charles al Marii Britanii, a sărbătorit miercuri împlinirea vârstei de 72 de ani în timpul unei vizite a cuplului regal în comitatul Devon, din sud-vestul Angliei, relatează dpa. 

'Mulţumim tuturor pentru mesajele minunate adresate ducesei de Cornwall cu ocazia zilei sale de naştere!', a scris pe Twitter Clarence House, reşedinţa oficială a cuplului regal din Londra, postând o fotografie a Camillei. Biroul de presă al reginei Elisabeta a II-a şi cel al prinţului William şi soţiei sale, Kate, ducesă de Cambridge, au postat de asemenea mesaje pe Twitter cu ocazia zilei de naştere a ducesei de Cornwall. Clarence House a postat o fotografie cu Camilla aflată miercuri în vizită la o rezervaţie din Devon.

Ea urma să participe în cursul aceleiaşi zilei, alături de Charles, la o sărbătoare în Parcul Naţional Exmoor. Charles, 70 de ani, şi Camilla s-au căsătorit în 2005 după ani de zile de controverse legate de relaţia lor. Ea a fost acceptată ca membru deplin al familiei regale de atunci. Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, s-a căsătorit cu Lady Diana Spencer în 1981 în cadrul unei ceremonii fastuoase. Însă căsătoria lui Charles şi Diana a fost umbrită de zvonurile potrivit cărora prinţul ar fi continuat relaţia cu fosta lui iubită, Camilla Parker-Bowles, căsătorită şi ea la acea vreme. În 1992, guvernul britanic a anunţat că Charles şi Diana vor divorţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel