Marea Britanie: A ajuns la închisoare după ce și-a împușcat câinele
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Un bărbat din Marea Britanie a ajuns la închisoare după ce și-a împușcat câinele. Și în România a fost un caz identic și a rămas doar atât, un caz. 

Bărbatul din Marea Britanie, Marc Turnbull, în vârstă de 38 de ani, a ajuns la închisoare după ce și-a împușcat câinele de șase ori, scrie metro.co.uk.  L-a împușcat, l-a bătut și l-a aruncat într-o groapă. Motivul invocat a fost că nu-i găsea alt stăpân. Câinele a fost găsit și a fost dus la veterinar. Acum îl cheamă Rocky și chiar dacă cele șase împușcături i-au lăsat semne adânci, el și-a găsit o familie care să-l iubească așa cum e el. Proprietarul său a fost găsit datorită microcipului purtat de Rocky și a fost condamnat la 5 luni de închisoare cu executare.

În România, o cățea gestantă a fost găsită împușcată în cap și aruncată la periferia Timișoarei. Cu o gaură imensă în cap, extrem de slăbită și gravidă, cățeaua a suferit până acum nu mai puțin de trei intervenții chirurgicale. Medicii nu au reușit să-i salveze ochiul stâng. Cine-i proprietarul? Cine a împușcat-o? Autoritățile nu știu nimic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel