Mare atenție dacă mergi aici. Acest restaurant te taxează dacă nu mănânci tot din farfurie
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Un restaurant îi taxează pe clienții care nu mănâncă tot din farfurie. 

Dacă vă umpleți în exces farfuria într-un restaurant vienez și nu puteți să terminați toată mâncarea vă veți alege cu o taxă suplimentară pe factura dvs. Un restaurant cu specific chinezesc din Viena, care are un serviciu de tipul ”mănânci cât poți” urmează această strategie, scrie Blick.

Regula este că plătești un tarif fix pentru bufetul all-you-can-eat și apoi îți poți umple farfuria cît vrei tu. Doar că, pentru a preveni risipa alimentară, localul Lucky Wok percepe o taxă pentru cei care nu mănâncă tot, așa că dacă nu ești prea flămând mai bine nu riști. Clienții care nu termină mâncarea sunt nevoiți să plătească o taxă în valoare de doi euro.

Suma pe care trebuie să o plătească cei care nu mănâncă tot din farfurie

Reprezentanții restaurantului din cartierul Florisdorf atrag atenția asupra acestui lucru în meniu: ”Atenție! Vă cerem înțelegere! Se vor percepe 2 euro pentru fiecare farfurie rămasă neterminată!”, este scris vizibil pe prima pagină a meniului.

Un bărbat a aflat de aceste reguli abia atunci când s-a uitat la factura sa, după cum relatează „Heute”. Deși mâncase bine, nu comandase de băut. A trebuit să plătească un euro pe deasupra pentru asta. Chelnerița i-a arătat bărbatului că informațiile despre suprataxă erau în meniu. „Dar cine se uită la meniu intr-un bufet în care poți mânca de toate?” se întreabă el. Cu toate acestea, a vrut să verifice declarația angajatului și a mai aruncat o privire pe card. Pe lângă regula băuturilor, a descoperit și regula care prevede că trebuie să termini tot din farfurie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel