Marcel Toader- Bianca Roman, relație. Nu s-au ferit de nimeni
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Marcel Toader pare să nu sufere prea mult după divorțul de Maria Constantin. El a fost surprins de paparazzi în centrul vechi în compania unei tinere cunoscute. 

La aproximativ trei luni de la divorțul furtunos de Maria Constantin, Marcel Toader ar fi făcut o nouă cucerire cu prezență în lumea showbiz-ului. Cu șase divorțuri la activ, se pare că Marcel Toader nu se lasă speriat și își continuă drumul pe calea iubirii.

Potrivit unor surse din anturaj, lui Marcel Toader i s-ar fi aprins călcâiele după nimeni alta decât Bianca Roman, fosta ispită din emisiunea "Insula Iubirii", scrie spynews.ro.

Local de fițe 

Marcel Toader și-ar fi pus pe el cel mai de fițe costum și ar fi scos-o pe Bianca la un local din Centrul Vechi, la o întâlnire alături de Mihai Mitoșeru și soția lui, Noemi. Marcel și Bianca s-ar fi sărutat pasional toată noaptea, iar comportamentul acestuia pare chiar să o fi impresionat pe ispită, susțin aceleași surse.

Bianca Roman are o fetiță și locuiește în Brașov, orașul ei natal. Conform apropiaților, bomba sexy nu dorește să se grăbească cu măritișul și îl va testa îndelung pe Marcel Toader, relatează Romaniatv.net.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel