Urmărește emisiunea live
Marcel Toader a murit. Ultima postare pe Facebook
Data publicării:
Autor: Ana Vasilescu
WhatsApp
Marcel Toader a murit, sâmbătă după-amiază, în urma unui infarct. Ultima postare a fostului om de afaceri a fost făcută pe 27 iulie, iar mesajul este cutremurător.

"Adevărata imagine pentru ceea ce se petrece azi poate fi vazută la televizor în fiecare zi. Peste tot ! Daca te uiți suficient de atent vezi goliciunea, tristețea spirituală, pierderea sensului, pierderea scopului a unui întreg popor manipulat și condus de incompetenți ( curve, aghiotanți, neveste frustrate, „acoperiți", pederaști, aserviți ....metamorfozați în servicii secrete SPP, SRI, STS ordinea nu este întâmplătoare ) ! Adevarații vinovați nu sunt ei, ci noi. Ei au trădat învrederea noastră ! Noi avem puterea să schimbăm lucrurile ! Doar noi, cu toții ! 

Acultați, mai jos, cum trăitorii români din Muntele Athos gândesc, invită și se roagă pentru poporul lor! Dumnezeu să o odihnească pe Mihaela !", scris omul de afaceri.

Din primele informații, se pare că Marcel Toader a suferit un infarct. Paramedicii sosiți de urgență la fața locului au încercat să-l resusciteze timp de 40 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel