Marcel Pavel, CRITICI la adresa artiștilor: Personaje meteorice, asta e realitatea! Cum reușiți să aveți atâtea milioane și nu cântați NIMIC!?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Marcel Pavel a vorbit despre industria muzicală actuală și a criticat modul în care unii ajung vedete fără să poată cânta. 

Marcel Pavel și-a promovat noua variantă a piesei "Zâna mea frumoasă din povești" și, întrebat dacă știe cât de ascultată și vizualizată a fost melodia sa în mediul online, pe contul de Youtube, cântărețul a dezvăluit că nu prea știe cum să gestioneze platformele de socializare și cât de mult îl ajută.

"Măi, nu mă pricep deloc la Youtube, la asta. Mai nou, cine are vizualizări mai multe ăla e mai bun. Deci ne măsurăm mușchii în vizualizări, în like-uri. Pe mine mă obosește toată treaba asta, dar va trebui să mă adaptez. Trebuie să mă adaptez, să fiu în pas cu moda", a spus Marcel Pavel în emisiunea "Între Prieteni" de la Metropola TV.

"Lumea trebuie să știe ce faci! Omul e curios!", i-a spus prezentatoarea emisiunii.

"De ce trebuie lumea să știe ce fac eu tot timpul? E curios... dar ne ajută pe noi cu ceva treaba asta? Era vorba aia: Doamne, Dumnezeu ajută, la artiști să dai valută! Manelistic așa! Într-adevăr, va trebui să mă conformez!", a completat artistul.

Marcel Pavel, critici la adresa "vedetelor" care domină topurile

Venind vorba despre copiii săi, care sunt la fel de talentați ca el, Marcel Pavel a subliniat faptul că în ziua de azi sunt promovate altfel de talente.

"Depinde de norocul fiecăruia, de momentele prielnice de care trebuie să profiți la un moment dat, dar acum, în ziua de azi, pot să spun că, nu mă plâng, dar ce întrevăd eu nu sunt speranțe prea mari, cultura, valorile culturale sunt ascunse. Cei care au valoare culturală stau ascunși. Se promovează, din abundență pe activitatea din social media și Youtube, personaje meteorice, dar care totuși rezită. Știu, este cumva o contradicție, însă aceasta este realitatea! Cum reușiți voi să aveți atâtea milioane și nu cântați nimic?!

Totuși, Dumnezeu ține în continuare cu noi și îi mulțumim că încă mai păstrează sufletul curat al unei categorii de oameni care apreciază valoarea unui artist, valoarea reală, nu fake-urile acestea care se creează. Până și folclorul a început să fie denaturat atât de mult, apar cântărețe care cântă populară, ușoară, manele... amestec, nici ele nu mai știu și deja sunt lansate, au milioane, sute de milioane de vizualizări. Se îmbracă modern... nu mai înțeleg nimic, pentru că valoare muzicii pe care o cântă lasă de dorit, iertați-mă că vă zic! Mă refer în general, pentru că sunt și artiști de mare valoare pe care-i știm cu toții, cu tradiție, și din aripa tânără, cum e Theo Rose de exemplu, îmi place de ea!

Mai sunt câteva voci bune din generația tânără, dar este un amalgam la un moment dat.

În viața unui artist trebuie să existe cel puțin un cântec care să rămână în inima oamenilor pe întreaga viață și după viața sa", a declarat Marcel Pavel

Ascultă aici noua piesă a lui Marcel Pavel:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel