Data actualizării:
Data publicării:

Marcel Ciolacu spune că nu mai suportă să fie întrebat de unde sunt bani pentru mărirea pensiilor: "Măi măgarilor, sunt părinții și bunicii noștri"

Autor: Dan Carp | Categorie: Politica
WhatsApp
Premierul și președintele PSD Marcel Ciolacu a ținut un discurs la Satu-Mare în fața membrilor social-democrați. 

Marcel Ciolacu a vorbit despre unele dintre cele mai importante teme ale anului: creșterea pensiilor, protestele transportatorilor și fermierilor, dar și sprijinul pentru Ucraina. 

"Sunt un om care-mi asum lucruri. Și bune și rele. Sunt un om care știu să mă aplic și să vad că dacă vom continua cu pomeni electorale, se duce România în cap. Normal că mediul de afaceri vede că suntem redirecționați doar într-o anumită zonă. Nici nu mai pot să rabd și să-i văd la televizor că discută încontinuu de unde sunt bani pentru pensionari. Măi măgarilor, oamenii ăia au construit România. Oamenii aceia sunt părinții și bunicii noștri. Eu nu pot lăsa acei oameni să moară de foame, să nu aibă bani de medicamente. Sunt o prioritate a unui guvern condus de un social-democrat," a spus Ciolacu. 

Ciolacu: "Nu-mi cereți să arunc cu pietre în ucraineni"

Președintele PSD i-a sfătuit pe membrii social-democrați să nu cadă în capcana discursurilor extremiste.

"Avem obligația de a menține echilibrul. S-au terminat extremele. Nu mi-e frică de extremiști. Nu încercați să aveți discursul lor, pentru că un discurs fals. Poate prinde la un vecin sau doi. Încercați să aveți discursul dumneavoastră. Dormim linistiți în casă pentru că suntem membri NATO. Dacă nu eram, nu eram liniștiți în casă. Suntem solidari cu Ucraina. Nu am luat nimic de la nimeni din casă ca să dăm la ucraineni. Ajutăm tranzitul de cereale, nu rămâne nici o boaba de cereală în România. O să mă asigur că se întâmplă acest lucru. Transportatorii au dreptate. Trebuie să existe culoare cum sunt peste tot în Europa: UE și non UE. Nu-mi cereți să arunc cu pietre în ucraineni. Sunt un popor aflat la nevoie. Nu ei au atacat Rusia. Noi ne-am învățat lecția cu Rusia și am știut prin politica externă să-i ținem la distanță. Singurul lucru pe care nu l-am putut combate a fost iarna rusească care tot timpul venea de la ei. În rest, avem resurse fără Rusia. Chiar și vodkă. Am înțeles că o producem acum (râde-n.r)," a mai spus Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel