Marcel Ciolacu s-a pozat cu tricolorii înaintea meciului cu Elveția. Premierul a primit un tricou de la Răzvan Burleanu
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
Foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj de susținere pentru echipa națională de fotbal, celebrând calificarea tricolorilor la Campionatul European.

Prin intermediul rețelelor de socializare, Ciolacu a exprimat mândria sa pentru performanța echipei naționale și a postat câteva fotografii în care apare alături de tricolori și de președintele FRF, Răzvan Burleanu, în cantonamentul primei reprezentative.

"Suntem mândri de voi! Hai, România!", a scris premierul pe Facebook.

În cadrul acestei întâlniri, Marcel Ciolacu a primit din partea lui Răzvan Burleanu un tricou cu numărul 12, în semn de recunoaștere pentru sprijinul său.

Performanța remarcabilă a Naționalei României a fost confirmată sâmbătă, prin victoria importantă, cu scorul de 2-1 împotriva Israelului, deschizându-și astfel drumul spre Campionatul European din 2024. În ultima etapă a grupelor preliminare, tricolorii vor întâlni Elveția pe Arena Națională, meci programat pentru marți, de la ora 21:45.

Răzvan Burleanu se felicită că nu l-a demis pe Iordănescu

Răzvan Burleanu a făcut, duminică, primele declarații după calificarea la Euro 2024. Președintele FRF a numit naționala României o „generație de eroi” și speră ca victoria împotriva Israelului să fie un exemplu pentru întreaga societate românească.

Burleanu a subliniat că a fost foarte important pentru managmentul FRF să susțină în continuare, în ciuda întregii opinii publice „un selecționer care nu are rezultate”.

Președintele FRF a făcut referire la campania dezastruoasă din Liga Națiunilor, în urma căreia selecționerului Edi Iordănescu i s-a cerut în presă deschis demisia. Burleanu admite că „am fost foarte jos”.

În cele din urmă România a reușit să se califice la Euro 2021 după ce am avut șansa unei grupe accesibile. Victoria împotriva Israelului, 1-2 la Budapesta, ne-a adus biletele pentru Germania la Euro 2024 după o pauză de 8 ani.

„Am simțit încredere din partea suporterilor români. Am fost foarte jos”, a precizat Burleanu, într-o conferință de presă.

„Suntem neînvinși. E o călătorie extrem de frumoasă. Mi-aș dori ca această călătorie să fie o sursă de inspirație pentru ca un număr mare de copii, băieți și fete să se apuce de fotbal. O sursă de inspirație pentru ca tinerii români să-și asume funcții de conducere fie în mediul public sau privat. Trebuie să inspirăm întreaga societate”, a mai adăugat președintele FRF.

Opt linii de transport public cu program prelungit şi alte trei deviate pentru meciul România-Elveţia

Opt linii de transport public vor avea program prelungit, iar alte trei vor fi deviate, marţi, pentru a asigura preluarea spectatorilor care asistă la meciul de fotbal România - Elveţia, programat pe 'Arena Naţională'.

Conform Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI), liniile 14, 40, 55, 86, 90, 102, 104 şi 335 vor funcţiona cu un program de circulaţie prelungit până la ora 1:00, în seara de marţi.

De asemenea, începând de la 17:00, la dispoziţia Brigăzii Rutiere de Poliţie, dacă situaţia o va impune, liniile care au capătul la 'Arena Naţională' vor fi deviate după cum urmează: troleibuzele 86 şi 90 vor funcţiona pe traseele de bază între terminalele 'Dridu', respectiv 'Mircea Vulcănescu' şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă;

Autobuzul 143 va funcţiona pe traseul actual - între terminalul 'Bucur Obor' şi intersecţia Bd. Pierre de Coubertin/Str. Vatra Luminoasă, iar ulterior pe un traseu modificat, pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel