Data actualizării:
Data publicării:

Marcel Ciolacu, prima reacție după meciul istoric: România ne-a arătat ce înseamnă Ro-mândria!

Autor: Andreea Deaconescu | Categorie: Sport
WhatsApp
FOTO: Guvernul României
FOTO: Guvernul României
Premierul României, Marcel Ciolacu, le-a mulțumit fotbaliștilor echipei naționale pentru că au arătat ce înseamnă "Ro-mândria".

EURO 2024 reunește 24 de echipe în șase grupe a câte patru formaţii, între care și România, care va juca în Grupa E, alături de Belgia, Ucraina și Slovacia. 

România a debutat astăzi, 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie, şi ale Slovaciei, pe 26 iunie.

Pentru România este a şasea participare la Campionatul European, după cele din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016. România va fi reprezentată la EURO 2024 şi de o brigadă de arbitri, formată din Istvan Kovacs (arbitru de centru), Vasile Marinescu, Ovidiu Artene (arbitri-asistenţi) şi Cătălin Popa (arbitru VAR).

Suporterii români, aflați în număr mare în tribunele stadionului din Munchen, unde s-a disputat România - Ucraina, scor final 3-0, au oferit momente fantastice.

Pe lângă suportul acordat fotbaliștilor tricolori, pe tot parcursul meciului, peste 30.000 de microbiști au intonat imnul României, atât la începutul, cât și la finalul confruntării.

Youtube video image

Premierul României, Marcel Ciolacu, a spus că a trăit la intensitate maximă, alături de alte zeci de mii de români, una dintre cele mai frumoase victorii ale naționalei.

"Am trăit la maximum, alături de alte zeci de mii de români, una dintre cele frumoase victorii ale naționalei noastre", a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

El a afirmat că România a demonstrat ce înseamnă Ro-mândria și le-a mulțumit din suflet jucătorilor pentru aceasta, adăugând că o țară întreagă va fi mereu alături de ei.

"Azi, România ne-a arătat ce înseamnă Ro-mândria! Iar, pentru asta, vă mulțumim din suflet, băieți! O țară întreagă va fi permanent alături de voi!", a adăugat premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel