Marcel Ciolacu, la reuniunea Internaţionalei Socialiste: PSD a câştigat alegerile detaşat în România
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: gov.ro
Foto: gov.ro
Marcel Ciolacu spune că PSD a câştigat alegerile detaşat în România.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, la reuniunea Internaţionalei Socialiste - secţiunea Europa, că Partidul Social Democrat a câştigat detaşat alegerile locale şi europarlamentare în România, transmite Agerpres.

"PSD a câştigat alegerile detaşat în România, atât cele europarlamentare şi, pentru prima oară, şi în urbanul mare avem peste 50% dintre toate localităţile. Campania electorală, să fim sinceri, a fost despre nivel de trai şi despre economie. De fapt esenţa în acest an, mai ales după războiul din Ucraina, total incorect, este despre nivelul de trai şi despre solidaritatea noastră faţă de Ucraina şi, nu în ultimul rând, faţă de Republica Moldova", a declarat Marcel Ciolacu, la reuniunea Internaţionalei Socialiste - secţiunea Europa, care se desfăşoară la Palatul Parlamentului, în prezenţa preşedintelui Consiliului de Miniştri din Spania, Pedro Sanchez, preşedintele IS.

Marcel Ciolacu: Sperăm să câştigăm şi în Franţa



Totodată, Marcel Ciolacu a adăugat că în Republica Moldova urmează să fie alegeri în luna octombrie şi chiar dacă în această ţară "nu este un război armat", aici "este un război hibrid".

"Sperăm să câştigăm şi în Franţa, aşa cum spunea secretara generală, dar cel mai important este ca împreună să găsim soluţii reale şi complete la provocările actuale în faţa unor mişcări populiste şi extremiste care de fapt vor puterea cu orice preţ şi vor în continuare să propage o ură şi o dezbinare", a mai spus premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel