Marcel Ciolacu, impresionat de trei femei care au învins cancerul: "Am decis să lucrăm împreună"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu a fost impresionat de puterea a trei femei de a se lupta cu cancerul și a anunțat că va lucra îndeaproape cu acestea.

"M-au impresionat profund puterea și energia Andreei, Georgianei și Gabrielei, trei femei victorioase în lupta cu una dintre cele mai teribile maladii - cancerul mamar triplu negativ! Le mulțumesc pentru implicarea de care dau dovadă în efortul comun de prevenție, educație și îndrumare a oamenilor să meargă din vreme la medic sau să urmeze tratamentul, în cazul pacienților oncologici!

Au reușit să treacă peste propria suferință pentru a ajuta și a oferi speranță și altor femei! Împreună, alegem viața! De aceea, am decis să lucrăm împreună atât în ceea ce privește educația pentru sănătate, cât și pentru a dezvolta sistemul de screening, pentru a crește accesul la investigații și teste genetice, precum și pentru crearea unei rețele a navigatorilor de pacienți oncologici, persoane care cunosc bine sistemul medical și pot îndruma pacientul pentru a avea acces la serviciile medicale", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel