Marcel Ciolacu, glumă de Dragobete despre comasare. "Nu mi-a trecut prin cap să comasez Sfântul Valentin cu Dragobetele"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social Democrat, a vorbit despre comasarea alegerilor şi a făcut şi o glumă, sâmbătă, 24 februarie, fiind şi Dragobetele. 

La câteva zile după ce PSD a anunţat că alegerile europarlamentare şi cele locale vor fi comasate, Marcel Ciolacu a făcut şi o glumă despre acest subiect. 

"Mi se pare că e şi Dragobete azi, nu mi-a trecut în cap să-l comasez cu Sfântul Valentin, dar ar trebui să vorbim politic şi despre comasare. Întotdeauna adversarul tradiţional al Partidului Social Democrat a fost Partidul Naţional Liberal şi adversarul tradiţional al Partidului Naţional Liberal a fost Partidul Social Democrat. Din punctul meu de vedere, există o diferenţă, pentru că noi întotdeauna am venit cu alternative la guvernare, am venit cu proiecte în echipele de lucru, am venit cu planuri bine stabilite pentru a le pune în aplicare şi am ştiut ne apărăm valorile. Nu întotdeauna aş putea spune acelaşi lucru şi despre Partidul Naţional Liberal. De obicei, doctrina sa s-a bazat în primul rând: să fim împotriva Partidului Social Democrat, dar cred că trebuie să intervină la un moment dat şi maturitatea politică şi trebuie să vezi şi să fii conştient şi să cântăreşti, ca om politic, ca om de stat, ce e cel mai bine pentru români şi pentru ţară la un moment dat", a afirmat Ciolacu, într-o conferinţă de presă la care au participat şi Vasile Dîncu şi Victor Negrescu. 

PSD ştie că niciun partid nu va aduna peste 50% la alegeri 

Marcel Ciolacu a vorbit şi despre evidenţa că la alegerile din 2024 nu există niciun partid care să aibă capacitatea de a aduna peste 50% dintre voturi. De asemenea, spune el, prin comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale se va vedea exact ce îşi doresc românii. 

"Să arătăm românilor şi să întrebăm, în primul rând, românii, dacă sunt de acord că această coaliţie transformată în alianţă electorală înseamnă stabilitatea României, iar românii doresc acest lucru. Am preferat să facem acest lucru din timp, de la primul rând de alegeri, ca să vedem exact ce îşi doresc românii, nu ce îşi doresc politicienii, nu ce îmi doresc eu, nu ce îşi doresc colegii mei sau cei din PNL", a transmis liderul PSD, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel