Marcel Ciolacu, despre Klaus Iohannis și episodul "Jó napot kívánok": Sunt ferm convins că va plăti această factură politică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Marcel Ciolacu spune că președintele Klaus Iohannis va avea de plătit "o factură politică".

Premierul Marcel Ciolacu a declarat la Antena 3 CNN că președintele Klaus Iohannis va avea de plătit "o factură politică", atunci când a fost întrebat dacă electoratul PSD va înțelege o alianță cu PNL, în contextul în care de-a lungul timpului între cele două partide au existat contraziceri.

"Au fost bătălii crâncene în ultimii ani de zile în care președintele, care este perceput ca liderul de facto al Partidului Național Liberal zicea "Jo napot kivanok, PSD" și refrene care au fost, s-au întipărit lucrurile astea... Credeți că alegătorii dumneavoastră vor înțelege și vor merge să voteze o alianță PSD-PNL fără să aibă dubii, fără să aibă dileme?", l-a întrebat Mihai Gâdea pe Marcel Ciolacu.

VEZI ȘI: Ce înseamnă "jó napot kívánok", afirmația rostită de Klaus Iohannis

Marcel Ciolacu: Sunt ferm convins că și președintele Klaus Iohannis va plăti această factură politică

"Categoric vor cântări. Ar trebui să punem în balanță argumentele. pentru toate acele declarații și știți foarte bine că am ieșit de zeci de ori și i-am transmis președintelui României că eu îmi doresc un președinte și al meu, cu toate că nu l-am votat, deoarece așa e corect, asta înseamnă o Românie normală.

Pentru toate aceste lucruri au existat facturi și fiecare dintre noi plătim factura politică. Sunt ferm convins că și președintele Klaus Iohannis a plătit și va plăti această factură politică pentru ieșirile din acel moment. Dar cel mai important este direcția în care se va îndrepta România. Aceștia sunt jucătorii politici din acest moment, acestea sunt majoritățile pe care le putem creiona în acest moment", a declarat Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel