Marcel Ciolacu, către PNL: Așteptăm să vedem dacă sunt ipocriți
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - Marcel Ciolacu
Facebook - Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu a declarat că partidul său a depus o moțiune simplă împotriva ministrului sănătății, Vlad Voiculescu. 

Marcel Ciolacu a anunțat luni, 12 aprilie, că Partidul Social Democrat (PSD) a depus o moțiune simplă împotriva ministrului sănătății, Vlad Voiculescu. Acesta i-a îndemnat pe parlamentarii PNL să își țină cuvântul, mulți dintre ei fiind nemulțumiți de prestația ministrului. 

„Am văzut zilele acestea mulți lideri PNL care au cerut demisia domnului ministru Vlad Voiculescu, Așteptăm să vedem dacă sunt ipocriți și în spațiul public cer acest lucru și când vine votul din Parlament nu vor vota moțiunea simplă împotriva aceluiași ministru la care ei făceau referire. Aștept să văd grupul minorităților dacă vor mai susține un asemenea impostor în fruntea ministerului sănătății în plină pandemie. Și nu în ultimul rând, aștept să văd atitudinea grupului UDMR, în frunte cu domnul vice-premier Kelemen Hunor, dacă mai este de acord să susțină un asemenea personaj în vârful ministerului sănătății. Cred că domnul Cioloș ar trebui dânșii să îl retragă pe domnul Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătății”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Dacă ne luăm după declarațiile PNL-iștilor parlamentari, moțiunea simplă ar trebui să treacă. Dacă sunt ipocriți și una spun la televizor și în fața mass-mediei și alta fac în Parlament, atunci va fi mai greu să treacă această moțiune”, a mai adăugat acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel