Marcel Ciolacu a dat un exemplu de performanță în administrație: Despre aceste două lucruri sunt alegerile din 9 iunie
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Marcel Ciolacu, premierul României, a vorbit despre alegerile din data de 9 iunie.

Într-o postare pe Facebook, premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre alegerile din 9 iunie, când românii vor fi chemați la rune pentru a-și alege europarlamentarii, primarii și consilierii.

„Alegerile de pe 9 iunie sunt despre două lucruri mari: performanța în administrația locală și atragerea de fonduri europene.

Acesta este motivul pentru care am mers astăzi, înainte de startul campaniei electorale, la Buzău. Aici avem și #performanță în administrație, dar și aproape 1,8 miliarde de euro investiți în ultimii 8 ani, dintre care peste 1 miliard fonduri #europene!

Buzăul este un model de performanță în administrație. Nu doar noua Unitate de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean demonstrează acest lucru, dar și cum s-a schimbat orașul după un proiect amplu de modernizare inițiat și realizat de domnul primar Toma“, a precizat premierul României.

Primarul Constantin Toma, dat exemplu de premierul Marcel Ciolacu

„Românii au nevoie de lideri cu viziune, care să muncească pentru comunitățile lor, și nu de oameni care, prinși în lupte cu mafii și dușmani imaginari, repetă la nesfârșit că NU SE POATE sau că nu sunt lăsați!

Sunt sigur că echipa de la Buzău a demonstrat că știe ce trebuie făcut pentru buzoieni. Am încredere că domnul Toma va avea o colaborare excelentă cu viitorul președinte de Consiliu Județean, domnul Romașcanu, astfel încât în următorii ani să reușim să atragem și mai multe fonduri pentru modernizarea întregului județ!“, se arată în mesajul postat de Marcel Ciolacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel