Marcatoarea golului câștigător de la Cupa Mondială a aflat, la finalul meciului, că tatăl ei a murit în aceeași seară
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Golghetera Spaniei și câștigătoarea Cupei Mondiale, Olga Carmona, a aflat că tatăl ei a murit după finala de duminică împotriva Angliei.

Lovitura fundașului stânga din prima repriză a meciului ia adus echipei victoria cu 1-0 în fața leoaicelor. Dar într-o postare pe X, cunoscută anterior ca Twitter, după meci, Federația Regală Spaniolă de Fotbal a anunțat moartea tatălui ei, scrie The Guardian.

„Fotbalista a aflat vestea tristă după finala Cupei Mondiale. Transmitem cele mai sincere îmbrățișări Olgăi și familiei ei într-un moment de durere profundă”, a adăugat FRSF. „Te iubim, Olga, ești în istoria fotbalului spaniol.”

VEZI ȘI: Spania, campioană mondială la fotbal feminin după 1-0 cu Anglia

Între timp, președintele federației Spaniei, Luis Rubiales, se confruntă cu o investigație după ce a sărutat-o pe Jennifer Hermoso în timpul celebrărilor.

El a fost văzut ridicând-o de pe cea mai bună marcatoare a Spaniei, după ce ea și-a acceptat medalia de la președintele FIFA, Gianni Infantino. După ce perechea a avut un scurt schimb de replici, el a părut să-i apuce fața și să o sărute pe buze.

Vorbind cu postul spaniol La 1, Hermoso a spus: „Nu mi-a plăcut asta”.

Spania a devenit doar a doua țară, după Germania, care a câștigat turneele de masculin și feminin ale Cupei Mondiale, după victoria de la Stadium Australia, Sydney.

Carmona, în vârstă de 23 de ani, a sărbătorit anterior dezvăluind un mesaj de pe tricoul ei pe care scria „Merchi”, despre care a spus că este un omagiu adus unei prietene a cărei mamă murise.

Fundașul a fost mult timp considerat unul dintre cele mai importante talente ale fotbalului spaniol. După ce a avut performanțe impresionante împotriva Danemarcei și Angliei la Euro-ul feminin de anul trecut, ea a marcat 100 de apariții cu Real Madrid sezonul trecut.

Ea a spus anterior că pasiunea ei pentru joc a fost aprinsă după ce tatăl ei și-a înscris frații pentru fotbal. „M-am dus în fiecare seară să-i privesc antrenându-se”, a spus ea. „Am ajuns să îmi doresc atât de mult să joc, încât mi-am spus: „Ce mă oprește să ies să mă antrenez cu ei?”

Înainte de anunțul morții tatălui lui Carmona, federația spaniolă a transmis că echipa se va întoarce la Madrid pentru sărbătorirea titlului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel