Marca USL, înregistrată la OSIM de un tânăr conservator, înaintea PSD
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
uniunea-social-liberala
uniunea-social-liberala

Ştefan-Alexandru Atanasiu-Rădulescu este tânărul conservator, prieten cu vicepreşedinte PC, Bogdan Diaconu, care a depus la OSIM  cererea de înscriere cu zece zile înaintea PSD, astfel că social-democraţilor le-a fost respins până acum dreptul de a avea proprietatea mărcii Uniunii Social Liberale.

Tânărul conservator, în vârstă de 28 de ani,  a obţinut marca "Uniunea Social Liberală (USL)" de la OSIM, în urma cererii depuse pe 7 februarie 2011, la doar câteva zile după anunţul oficial privind constituirea USL şi semnarea protocolului de înfiinţare care a avut loc sâmbătă, 5 februarie 2011. Pe 17 februarie a fost înregistrată la OSIM şi solicitarea PSD pentru înregistrarea mărcii Uniunii, dar sub forma "Uniunea Social Liberală PSD PNL-PC". În ciuda faptul că social-democraţii au solicitat înregistrarea unei titularuri diferite, le-a fost respinsă cererea, iar tânărul conservator a obţinut certificatul privind înregistrarea USL pe 23 august 2011. Ulterior, PSD a făcut alte două noi solicitări de înregistrare a mărcii alianţei pe 20 iulie 2011, însă potrivit paginii de internet a OSIM sesizările se află în prezent în analiză.

Contactat de Agenţia NewsIn, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a refuzat să facă comentarii pe acest subiect. În schimb, preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat pentru NewsIn că nu avea cunoştinţă de situaţia creată.

Atanasiu-Rădulescu este un prieten al vicepreşedintelui PC şi lider al filialei PC sector 2, Bogdan Diaconu. Totodată, cei doi au fost parteneri de afaceri în mai multe firme, şi chiar sunt vecini pe aceeaşi scară de bloc.

Vicepreşedintele PC Bogdan Diaconu spune pentru NewsIn că nu este nicio problemă că marca USL a fost înregistrată la OSIM de un conservator, deoarece PC este în USL, precizând că nimeni nu trebuie să-şi facă griji, deoarece brandul înregistrat la OSIM este "pe mâini bune".

"Ştefan Atanasiu este un tânăr, membru al organizaţiei PC Sector 2 Bucureşti, ceea ce înseamnă că e şi membru USL. Nu e nicio problemă că marca USL este înregistrată de un membru USL. Problema era dacă această marcă era înregistrată de un membru UNPR, PDL sau, Doamne fereşte, UDMR! Sunt foarte liniştit că marca este pe mâini bune şi nimeni nu are de ce să îşi facă griji", a declarat Diaconu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel