Marca: Kylian Mbappé a semnat cu Real Madrid
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Kylian Mbappé a semnat cu real Madrid, anunță cotidianul Marca.

Fotbalistul Kylian Mbappé a semnat cu echipa Real Madrid și va începe să joace pentru „los blancos” de la 1 iulie, când îi va expira înțelegerea cu PSG.

„Kylian Mbappé și Real Madrid au un acord semnat în urmă cu două săptămâni, MARCA a putut să confirme”, se arată în ziarul spaniol.

Mbappé s-a întâlnit marțea trecută cu președintele PSG pentru a-l informa că pe 30 iunie va părăsi clubul. Acesta i-a cerut să nu vină cu altă ofertă de reînnoire a contractului. Motivul a fost acela că a semnat deja contractul cu Real Madrid pentru 5 sezoane.

În primele zile ale lunii ianuarie, odată ce contractul său a intrat în ultimele șase luni, echipa madrilenă l-a contactat pe Mbappé pentru a afla dacă planul convenit în luna mai a anului trecut este încă în vigoare și nu există modificări. Răspunsul din partea fotbalistului a fost pozitiv. 

În urmă cu 8 luni, acesta a anunțat printr-o scrisoare clubul parizian că renunță la exercitarea sezonului trei opțional din contract, după ce a luat o decizie fermă de a se îndrepta către Real Madrid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel