Marca de mașină preferată de șoferii care se cred „șmecheri“ în trafic. Titi Aur: Ridică un semn de întrebare / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Unsplash
Unsplash
Titi Aur, specialist în conducere defensivă, a vorbit despre șoferii care intră des pe interzis și se cred „șmecheri“ în trafic.

Titi Aur, specialist în conducere defensivă, a analizat împreună cu jurnalistul Florin Răvdan imaginile de pe o stradă cu sens unic din România în care un șofer a intrat pe contrasens și a trebuit să dea înapoi atunci când din partea opusă a venit altă mașină. 

„Cel care venea nu l-a lăsat să treacă. S-a pus pe banda 2 și l-a dat înapoi până în intersecție“, a zis Florin Răvdan.

„Fie e o greșeală, fie e un tupeu exagerat. Cel care venea din față nu a cedat. Se întâmplă des să mai intre câte cineva pe interzis, fiecare dintre noi a asistat la așa ceva“, a spus Titi Aur.

„Nu vreau să generalizez, dar iarăși marca de mașină e aceeași“, a spus, ironic, Florin Răvdan.

„Asta într-adevăr ridică un semn de întrebare. De ce tot unul cu o astfel de mașină e pe interzis? De ce de multe ori trebuie să fie aceeași marcă?

Răspunsul este simplu - nu marca respectivă are o problemă, ci persoanele care preferă marca respectivă de mașină au o atitudine de miserupism, de nu contează, de eu sunt șmecherul și cu cât e mai scumpă mașina, cu atât sunt eu mai important și nu mai ocolesc eu tot orașul, că mă duc repede pe scurtătură (interzis)“, a spus Titi Aur.

Pentru a vedea despre ce mașină este vorba, urmărește emisiunea de mai jos de la minutul 33:32.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel