Maramureş: Concursul pentru ocuparea posturilor de director la aeroport, revocat
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Consiliul de Administraţie al Aeroportului Internaţional Maramureş (AIM) a anulat procedura de selecţie a şase directori după ce, iniţial, a anunţat câştigătorii, a precizat joi, pe pagina sa de Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Gabriel Zetea.

"Am luat act de decizia Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Maramureş de anulare a procedurii de selecţie a directorilor aeroportului şi vreau să transmit public susţinerea mea totală pentru această decizie. Nicio instituţie care beneficiază de fonduri publice nu poate accepta o procedură viciată", a spus Gabriel Zetea.

Acesta a subliniat că a solicitat Consiliului de Administraţie o nouă organigramă.

"Am cerut în această săptămână membrilor Consiliului de Administraţie o nouă propunere de organigramă pentru aeroport. O organigramă mai suplă şi care nu presupune atât de multe funcţii de director. Maxim 2-3 directori este suficient. Un director economic şi un director tehnic ar fi suficient pentru acest moment de dezvoltare a aeroportului, iar economiile rezultate pot fi alocate pentru creşterea salariilor celorlalţi angajaţi ai aeroportului care nu au beneficiat de creşteri salariale în ultimii 3 ani", a mai precizat Gabriel Zetea.

Preşedintele CJ Maramureş a reamintit şi sumele de bani alocate în ultima perioadă pentru dezvoltarea şi modernizarea aeroportului.

"Consiliul Judeţean Maramureş a alocat, în acest an, sume record pentru dezvoltarea Aeroportului Internaţional Maramureş, 7 milioane de lei pentru funcţionare şi 13 milioane de lei pentru investiţii si achiziţii de echipament. Îmi doresc o instituţie eficientă care să gestioneze dezvoltarea AIM şi sper ca eforturile depuse în aceşti ani de către Consiliul Judeţean să fie răsplătite prin muncă de către angajaţii de la aeroport", a punctat Gabriel Zete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel