Maramureş: CJ, infuzie de 1,6 milioane lei capital social către Societatea de Drumuri şi Poduri
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Consiliul Judeţean (CJ) Maramureş şi-a sporit aportul de capital către Societatea Comercială Drumuri şi Poduri Maramureş, pentru a permite achiziţionarea de noi echipamente şi utilaje, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, preşedintele CJ, Gabriel Zetea.

"Majorarea aprobată de consilierii judeţeni este în sumă de 1,6 milioane lei, cea ce înseamnă 664.000 de acţiuni, având o valoare nominală de 2,5 lei. Această majorare de capital a fost inclusă în programul de investiţii, dotări prin finanţare pe anul 2019, şi va permite achiziţionarea de echipamente noi de lucru, tehnologii performante necesare întreţinerii drumurilor indiferent de anotimp", a spus Gabriel Zetea.

Societatea Comercială Drumuri şi Poduri Maramureş, entitate economică aflată în subordinea CJ, are în administraţie şi întreţinere aproape 900 de kilometri de drumuri judeţene din care aproape 60% sunt situate în zona de munte a judeţului.

Societatea este implicată inclusiv în întreţinerea drumurilor judeţene şi comunale pe durata iernii, asigurând deszăpezirea tuturor tronsoanelor de drumuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel