Maradona a sărbătorit victoria lui Alberto Fernandez la alegerile prezidenţiale din Argentina
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Fostul star al fotbalului argentinian Diego Armando Maradona a sărbătorit, luni, victoria la alegerile prezidenţiale a peronistului Alberto Fernandez, care s-a impus încă din primul tur de scrutin cu 48,10 la sută din voturi şi va deveni preşedintele acestei ţări sud-americane pe 10 decembrie, informează agenţia EFE.

"Bun venit Cristina Fernandez şi Alberto Fernandez. Vamos Argentina!!!", a publicat Maradona pe contul său de Instagram.

Maradona, actualul antrenor al echipei Gimnasia y Esgrima La Plata, a însoţit textul cu o imagine a celor doi Fernandez îmbrăţişându-se după aflarea rezultatului scrutinului provizoriu.

Fostul campion mondial cu echipa Argentinei din 1986 este un susţinător declarat al Cristinei Fernandez de Kirchner, care a ocupat fotoliul prezidenţial în perioada 2007-2015.

"Este o zi mare pentru Argentina", a reacţionat, încrezător, în faţa presei, Alberto Fernandez, a cărui parteneră pentru vicepreşedinţia ţării este fosta preşedintă Cristina Kirchner, la puţin timp după închiderea secţiilor de vot.

Preşedintele la final de mandat, Mauricio Macri (60 ani), a cărui popularitate a scăzut puternic anul trecut din cauza gravei crize economice cu care se confruntă ţara, a întrunit 40,38 la sută din voturi.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel