Mara Mareş, consilierul lui Florin Cîțu. Mircea Badea: O susţin. Şi pe mine dacă m-ar fi întrebat cineva, m-aş fi gândit
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mara Mareş este preşedinta TNL şi a fost deputat între 2016 şi 2020
Mara Mareş este preşedinta TNL şi a fost deputat între 2016 şi 2020
Mara Mareş, şefa tinerilor liberali, a fost numită consilier de stat în Cancelaria Primului Ministru. Mircea Badea, realizator Antena 3, a reacţionat în stilul caracteristic la această numire. 

"O susţin pe doamna Mara Mareş. Foarte probabil nu ştiţi cine e doamna Mara Mareş. Doamna Mara Mareş a fost deputat, cred. Acum nu s-a mai calificat. Este preşedinta Tineretului Liberal, TNL. Şi are un tată foarte bogat, scriu ăştia pe site-uri, pe bază de cartofi. Îi vinde, îi cultivă, nu ştiu. Nu cred că face ca doamna Esca, să îi gătească. 

VEZI ŞI Cîțu a luat-o pe Mara Mareş, ”prințesa cartofilor”, în echipa sa

Şi, citez acum din Digi24, Mara Mareş a fost numită consilier de stat în Cancelaria premierului Cîţu. Mie mi s-a părut foarte tare, bravo, îmi place. Cred că este o consiliere chiar corectă. Şi pe mine, dacă m-ar fi întrebat cineva pe cine vreau să pun consilier la Cîţu, cred că la un moment dat m-aş fi gândit şi la doamna Mara Mareş, pe care am văzut-o în câteva momente de vorbire publică şi am apreciat-o, fără doar şi poate. 

(...) Mi se pare important să ştii cine îl consiliază pe primul ministru. Ce înseamnă consiliere? Când omul are nevoie de un sfat, de o expertiză, se duce la consilieri. De un selfie? Dar selfie nu mai e selfie dacă nu îl faci singur. Nu poţi să spui 'dragă Mara, fă-mi şi mie un selfie'. Că selfie e când ţi-l faci singur", a spus Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel