MANIPULARE despre CCR. Mircea Badea desființează argumentul lui Emil Boc
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Realizatorul TV Mircea Badea a vorbit, în emisiunea ”În Gura Presei”, despre manipularea la adresa CCR. 

”CCR a pus umărul la răspândirea pandemiei Covid-19 și, implicit, la moartea a sute de români.” este informația care circulă pe Facebook și pe unele site-uri de știri, dar se regăsește și-n unele declarații ale politicienilor. Se invocă faptul că decizia CCR, care a stabilit că internarea obligatorie, izolarea și carantina trebuie nu pot fi impuse prin ordin de ministru, ci prin lege. În urma acestei decizii, vina pentru creșterea numărului de noi infectări este aruncată în curtea CCR, iar fotografia lui Valer Dorneanu a ajuns virală. 

”E o minciună, pur și simplu o minciună, pe lângă faptul că e o prostie, e o minciună. S-ar putea să fie o miză mult mai mare decât abordarea noastră mai rudimentară, de la marginea lumii. Începe să mi se pare înspăimântătoare treaba.” a afirmat Mircea Badea în emisiunea ”În Gura Presei”. 

Realizatorul TV a subliniat că ”astăzi, tot uriașul aparat de propagandă a încercat următoarea treabă: ziarul Le Monde spune că CCR îi împiedică pe români să se protejeze de COVID. Le Monde, ziarul francez. De fapt, e un corespondent al ziarului, e român, român, de aici, din Berceni, îl cheamă Mirel Bran, românache, e corespondentul Le Monde și a scris articolul.” Mircea Badea a subliniat, citând dintr-un articol de presă, că jurnalistul în cauză ar fi avut legături cu Traian Băsescu și PDL și, astfel, a ajuns să fie tradus ceea ce el a scris de ICR-ul de la acea vreme, în Franța și SUA. ”Hai să vedem cum a scris ziarul Le Monde, de-l cita Boc, la Antena 3, în direct, că străinătatea ne critică” a spus Mircea Badea în timp ce căuta cine este soția jurnalistului autor din Le Monde. Mircea Badea a subliniat că soția lui Mirel Bran este Tatiana Niculescu Bran, fosta purtătoare de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel