Manelistul Cristi Dules a fugit din club. Bătaie generală
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Manelistul Cristi Dules, alături de formația sa a fost au fost în centrul unui scandal într-un club din Vaslui. Ei au fost nevoiți să fugă din club și au părăsit chiar și instrumentele, pentru a scăpa din bătaia generală. 

Totul a pornit din cauza geloziei. Si nu pentru o fatã, ci pentru invitatul serii, manelistul Cristi Dules. Tânãrul care a pornit conflictul s-a supãrat pe un muntenar prezent la petrecere cã dã prea multe dedicatii si cã vrea sã acapareze toatã atentia cântãretului.I-a adresat cuvinte obscene, cel din urmã nu s-a lãsat mai prejos, iar de aici si pânã la încãierare nu a mai fost decât un pas.

Manelistul și formatia sa s-au oprit din cântat, au lãsat toate instrumentele în club si au fugit afarã. Bodyguarzii clubului au intervenit si i-au scos afarã din local pe cei doi tineri care stricaserã petrecerea. Contactat telefonic, tatãl lui Cristi Dules, si el membru al formatiei acestuia, a declarat cã incidentul i-a luat prin surprindere. 

“Am vãzut cã s-au luat la ceartã la o masã, nu stiu de la ce, dar la adresa noastrã nu a fost nimic. Noi am lãsat totul si am plecat afarã. Ce s-a întâmplat înãuntru, nu stim”, a declarat tatăl manelistului pentru Vremeanouă.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel