"Maneaua Coldplay" cu Florin Salam, virală pe internet, după scandalul Babasha. "Fantezia lui Chris Martin materializată" - Video în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Un youtuber a făcut un remix inedit, balcanic, pentru piesa ”Clocks” a trupei Coldplay. În clip apare și Florin Salam.

Scandalul iscat la concertul Coldplay de la București a fost cap de afiș zile la rând, după ce Babasha a urcat pe scena amplasată la Arena Națională și a cântat împreună cu celebra trupă britanică.

Babasha a fredonat piesa lui ”Păi na”, care era pe locul 1 în trending YouTube, însă mulțimea de oameni prezentă la concert nu a fost prea încântată și l-a huiduit pe tânărul artist de 22 de ani. Vezi momentele aici! 

Ulterior, au apărut numeroase controverse, comentarii și parodii pe acest subiect.

Citește și - Coldplay, mesaj cu subînțeles după concertele de la București. Românii au luat foc: N-o să ne "manelizăm" cu toții sub masca iubirii

Maneaua Coldplay - Clocks remix

Mai mult, un youtuber a făcut un remix pentru piesa ”Clocks” a trupei Coldplay. Surpriza vine din faptul că este o melodie cu nuanțe balcanice. În clipul remixului apare Chris Martin, dar și Florin Salam, denumit ”Regele Manelelor”. Remixul a ajuns viral pe rețelele sociale. Mulți internauți au avut cuvinte de laudă la adresa melodiei.

”Fantezia lu' Chris Martin materializată. Kudos, Cabanos”, a scris o femeie.

”Felicitări pentru profesionalism și finețea pamfletului!”, a scris o altă internaută.

”Mă așteptam să sune rău, am dat play și mi-am dat seama că nu sună rău. Sincer, cred că lui Chris nu i-ar displăcea varianta asta”, a scris un bărbat.

De asemenea, pe TikTok circulă numeroase clipuri parodie privind scandalul ”Coldplay – Babasha” de la București.

Citește și -  Coldplay în România. Am vrut să facem ca Pink Floyd la Veneția, dar ne-a ieșit altceva: s-a lăsat cu "Huoo" și "Marș mă acasă!" De ce Babasha al nostru n-o să fie niciodată ca Igor-ul lor

Babasha a spus câți bani a primit pentru show

Babasha a precizat faptul că nu a primit nicio sumă de bani pentru momentul său de la concertul Coldplay deoarece evenimentul a fost organizat în scopuri caritabile. Babasha a subliniat că prestația sa nu a fost o tactică de a se promova, precum s-a presupus.

"Nu s-a luat niciun ban, fraților, la concert. În caz că nu știți, Coldplay... O mare parte din concert, nu știu dacă integral sau o parte, a fost ONG. Așa știu. Nu a luat fratele vostru niciun ban. Nici noi nu am plătit pe nimeni să cânt. Nu a fost marketing. Asta vă jur cu mâna pe inimă. Mi se pare o mare prostie pentru cine crede așa ceva și pentru conspirațiile astea", a declarat Babasha. Vezi știrea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel