Manchester United IMPLORĂ fanii să nu facă asta. Cererea conducerii
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Clubul englez de fotbal Manchester United a implorat fanii „să stea departe de orice stadion pe care joacă", după dezvăluirea propriilor planuri pentru meciurile cu porțile închise.

Clubul englez de fotbal Manchester United a implorat fanii „să stea departe de orice stadion pe care joacă", după dezvăluirea propriilor planuri pentru meciurile cu porțile închise, conform The Sun.

Într-un lung e-mail transmis suporterilor, șefii de pe Old Trafford le-au cerut fanilor să privească meciurile echipei preferate de acasă, din cauza coronavirusului.

Meciul lui Manchester United împotriva lui Tottenham va fi probabil primul meci din Premier League, la posibila revenire de pe 12 iunie, fiind transmis într-o vineri seara.

Susținere din interiorul caselor

„Suntem la fel de dezamăgiți ca și dumneavoastră că nu putem să urmărim United, fizic, pe stadion. Însă, v-am încuraja să oferiți susținerea loială din confortul și siguranța casei. Pentru a ajuta cu acest lucru, Premier League lucrează cu partenerii media pentru cea mai bună transmisie a meciurilor noastre", se arată în apelul conducerii.

„Am vrea să vă cerem și cooperarea și să nu veniți la oricare stadion pe care evoluăm. Prin susținerea de acasă și prin urmarea sfaturilor guvernamentale, vă veți juca partea în menținerea în siguranță a prietenilor, familiilor și celorlalți fani United. Acest efort în uniune ne va oferi cea mai bună șansă de a proteja sănătatea tuturor din comunitatea noastră", a mai transmis șefia lui Man United.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel