Manchester United-Atletico Madrid, scor în Liga Campionilor
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Atletico s-a impus pe ''Teatrul viselor'' prin golul lui Renan Lodi (41)
Atletico s-a impus pe ''Teatrul viselor'' prin golul lui Renan Lodi (41)
Atletico Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester United cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, chiar pe Old Trafford, în manşa secundă a optimilor de finală. 

După 1-1 pe Metropolitano, Atletico s-a impus pe Teatrul viselor prin golul lui Renan Lodi (41), din centrarea lui Antoine Griezmann, însă faza a fost precedată de un fault nesancţionat la Fred. Manchester United venea după 13 meciuri consecutive cu gol marcat în Champions League, dar nu a reuşit să perforeze poarta apărată de Jan Oblak.

Goalkeeper-ul sloven a fost providenţial la mingea trimisă de Elanga (13), la şutul lui Dalot (26), la mingea expediată de Bruno Fernandes (45+2) sau la lovitura de cap a lui Raphael Varane (77). Gazdele au mai ratat prin Elanga (46) şi Sancho (59), care a trimis din voleu puţin peste transversală. Atletico s-a apărat perfect şi a încercat să creeze pericol pe contre, argentinianul De Paul fiind unul dintre cei mai periculoşi jucători ai madrilenilor, însă De Gea a apărat de fiecare dată şuturile sale (16, 52).

Vezi și: Stadionul Old Trafford din Manchester, numit Teatrul Viselor, ar putea fi demolat

Echipa lui Simeone a mai reuşit să marcheze o dată, prin Joao Felix, dar golul a fost anulat pentru ofsaid la Marcos Llorente (34). Manchester United a plătit până la urmă preţul pentru lipsa de inspiraţie a unor jucători ca Ronaldo, Sancho, Rashford sau Cavani. United nu a mai atins faza sferturilor de finală în Champions League din 2019. Diavolii roşii veneau după opt meciuri fără înfrângere în faţa echipelor spaniole (cinci victorii, trei egaluri), excluzând loviturile de departajare. Atletico se află pentru a 11-a oară în sferturile de finală ale competiţiei.

Pe Old Trafford au evoluat echipele: Manchester United: David De Gea - Diogo Dalot, Raphael Varane, Harry Maguire (căpitan; Juan Mata, 84), Alex Telles - Scott McTominay (Nemanja Matic, 68), Fred (Edinson Cavani, 76) - Jadon Sancho, Bruno Fernandes (Paul Pogba, 68), Anthony Elanga (Marcus Rashford, 68) - Cristiano Ronaldo. Antrenor: Ralf Rangnick.

Atletico Madrid: Jan Oblak - Jose Gimenez, Stefan Savic, Reinildo - Marcos Llorente, Rodrigo De Paul, Hector Herrera, Koke (căpitan; Geoffrey Kondogbia, 80), Renan Lodi - Joao Felix (Felipe, 90), Antoine Griezmann (Angel Correa, 90+3). Antrenor: Diego Simeone.

Arbitru: Slavko Vincic; arbitri asistenţi: Tomaz Klancnik, Andraz Kovacic; al patrulea oficial: Rade Obrenovic (toţi din Slovenia) Arbitru video: Marco Fritz (Germania); arbitru asistent video: Jure Praprotnik (Slovenia). (Agerpres) 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel