Manchester City se luptă cu Chelsea pe fotbalistul dorit de toate echipele de TOP
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Cluburile englezești vor să cumpere un jucător care evoluează chiar în Premier League.

Manchester City vrea să îl cumpere în ianuarie pe Nathan Ake, jucătorul lui Bournemouth, în ciuda unei clauze de contract care o pune pe Chelsea prima pe listă în cazul unui transfer, conform Sky Sports.

Clubul londonez a introdus o clauză de buy-back, în valoare de 47 de milioane de euro, în momentul în care l-a vândut în 2017 pe 23 de milioane de euro. Acum, după ce au scăpat de embargo, Chelsea îl dorește înapoi pe tânărul fotbalist.

Lucrurile nu sunt simple, deoarece și City îl dorește pe Ake luna viitoare, după ce nu i-a găsit înlocuitor lui Vincent Kompany în vară, iar Aymeric Laporte a petrecut o mare parte din timp accidentat.

City nu va aduce decât o ocazie de neratat în iarnă

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a insistat recent că nu poate cumpăra pe oricine, din pricina problemelor transferurilor în ianuarie și că nu vrea pe nimeni, după ce l-a mutat pe Fernandinho fundaș central.

Cu toate acestea, catalanul a spus că „atunci când o oportunitate incredibilă apare în ianuarie, pentru următorii patru, cinci sau șase ani, poate ne putem gândi să cumpărăm".

La 24 de ani, internaționalul olandez Ake este văzut drept un viitor star de cluburile de top, inclusiv Tottenham și Everton.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel