Manchester City - Real Madrid, semifinală UCL arbitrată de Istvan Kovacs
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
Istvan Kovacs va arbitra semifinala Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi Manchester City, care se va disputa pe Ettihad Stadium. 

"Centralul român a fost delegat la manșa tur a semifinalei celei mai importante competiții de club la nivel continental, programată marți, 26 aprilie, de la ora 22:00, la Manchester. Este pentru prima dată în carieră când va conduce o semifinală a unei competiții continentale de club.

Istvan Kovacs îi va avea alături pe conaționalii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, arbitri asistenți. Al patrulea oficial va fi portughezul Artur Dias. În camera VAR se vor afla doi arbitri din Germania, Marco Fritz și Bastian Dankert.

Va fi al cincilea meci din actuala ediție a UEFA Champions League pe care Kovacs o va arbitra, până acum fiind delegat la trei partide din faza grupelor și la ”sfertul” Man.City – Atletico Madrid 1-0", este anunțul postat pe site-ul FRF.

Gigi Becali şi-a cerut scuze de la Istvan Kovacs 

Gigi Becali a făcut mai multe declarații după victoria extrem de importantă obținută la Cluj. Finanțatorul FCSB l-a felicitat pe arbitrul Istvan Kovacs pentru prestația avută.

"Vreau să-mi cer iertare! Îi cer iertare lui Kovacs, este un arbitru mare! Era mare, dar acum a demonstrat că este și corect. A șters toate suspiciunile de pe umerii lui. Era un meci esențial pentru viitorul lui, care va fi strălucit. Viitorul lui în România. Nu mai poate spune nimeni că nu e drept. A demonstrat asta aseară. Toți avem păcate, dar trebuie să scăpăm de haina veche.

Chiar dacă, pentru mine, a avut păcate, el le-a șters pe toate. Demn, corect, foarte vigilent, foarte profesionist. De aseară, orice ar face, eu nu mai scot o vorbuliță. A dat examenul de doctorat. E doctor în fața mea Kovacs, nu mai scot nicio vorbă. Boateng a meritat un galben. Și Crețu a făcut un fault, dar a dat invers. Nici el nu e Dumnezeu să le vadă pe toate, e corect și drept.", a declarat Gigi Becali, la Pro Arena, potrivit Digi Sport.

De asemenea, Gigi Becali a anunțat că FCSB ar putea juca în Ghencea meciurile de acasă, noua arenă unde evoluează acum Steaua din Liga a doua.

„Dacă va fi cazul și va fi nevoie să jucăm în Ghencea, eu vă spun că o să jucăm în Ghencea. Că nu poate să facă Talpan și cu Vasile și cu Ionică ce vor cu banii țării. Dacă e folositor să joc în țara mea pe stadionul ăla o să joc. Nu mă interesează dacă huiduie. Să huiduie cât vor. Pe mine mă interesează să joc în țara mea”, a spus Gigi Becali.

În ceea ce privește promovarea Stelei din Liga a doua, Gigi Becali crede că echipa antrenată de Daniel Oprița are o misiune grea.

„Să joace în Liga 1, e posibil, dar nu o să joace în cupele europene, că nu îi lasă FIFA și UEFA. Dar să promoveze ei...când promovează, la «Sfântul Așteaptă»?”, a mai spus Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel