Manchester City este oficial campioană în Premier League după rezultatul rivalei din Manchester cu Leicester City
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Manchester City este oficial campioană în Premier League după rezultatul rivalei din Manchester cu Leicester City
Manchester City este oficial campioană în Premier League după rezultatul rivalei din Manchester cu Leicester City
Manchester City a devenit matematic campioana Angliei, după ce rivala Manchester United a pierdut cu Leicester City pe Old Trafford.

Manchester United a fost învinsă, acasă, de Leicester City, scor 1-2. Acest fapt înseamnă că rivala Manchester City devine și matematic campioană a Angliei, având 10 puncte avans, cu 3 meciuri înainte de finalul campionatului.

Soyuncu (Leicester City) a marcat pe Old Trafford, în minutul 66, iar formația lui Pep Guardiola a obținut titlul în Premier League. De asemenea, Manchester City va juca și în finala Champions League, împotriva lui Chelsea Londra. În acest sezon, Manchester City a mai cucerit și Cupa Ligii Angliei.

Leicester City, după victoria cu Manchester United, a urcat provizoriu pe locul 3, cu 66 de puncte, din 36 de meciuri, iar Chelsea este pe locul 4, cu 64 de puncte, din 35 de meciuri.

Amintim faptul că Manchester City putea deveni oficial campioană de sâmbătă, însă a fost învinsă acasă de Chelsea, cu 2-1.

Palmaresul lui Pep Guardiola la Manchester City este impresionant: Premier League câștigat în anii 2018, 2019, 2021, Cupa Angliei în 2019, Cupa Ligii Angliei în anii 2018, 2019, 2020, 2021, Supercupa Angliei în 2018, 2019. Amintim faptul că Pep Guardiola și-a felicitat jucătorii după calificarea în finala Champions League obținută în urma dublei victorii cu PSG.

'Sunt incredibil de mândru de echipa mea și mă gândesc în primul rând la jucătorii care n-au jucat azi. Toată lumea merita să fie pe teren, toată lumea a contribuit la acest rezultat și este momentul să ne bucurăm. Trebuie să câștigăm campionatul și apoi avem timp să ne pregătim pentru finală. Am recuperat foarte bine balonul în jumătatea adversă, iar o victorie cu 4-1 la general împotriva celor care au eliminat Barcelona și Bayern Munchen înseamnă enorm pentru noi.', a declarat Guardiola.

'PSG câștigă titlul în fiecare an. Este o echipă formată pentru succes, iar astăzi au luptat până la final. Noi am luptat împreună și am ajuns în finala Champions League. Lumea crede că este ușor să ajungi în finala Champions League, dar nu este deloc așa. Este o competiție foarte dificilă și uneori ai nevoie ca stelele să se alinieze în favoarea ta', a spus Guardiola după meciul cu PSG.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel