„Mâncătorul de femei”. Mărturia care DĂ FIORI: Îmi râdea în față, spunând "o să te omor și pe tine"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Sora celor trei tinere dispărute din Rădăuți, presupuse victime ale lui Vasile Lavric, zis și „mâncătorul de femei”, a povestit calvarul prin care a trecut. 

Vasile Lavric, rădăuțeanul în vârstă de 62 de ani zis și „mâncătorul de femei”, este suspectat că și-ar fi ucis ultima concubină. De altfel, Lavric a fost de la început principalul suspect și în cazul disparițiilor surorilor Iordache: Iuliana, Nicoleta și Ramona. 

Alexandra Iordache, sora mai mică a acestor femei, a mărturisit pe Facebook prin ce a trecut. 

„Mă numesc Alexandra Iordache, sunt sora fetelor dispărute din Rădăuți,  Iuliana, Nicoleta și Ramona. Știu, pentru unii dintre voi e doar o poveste și așa greu de digerat, dar pentru noi un coșmar în care ne aflăm de peste 20 de ani.

(...) Ni se spunea lejer "se întorc ele, sunt în Italia", dar mama era amenințată cu cuțitul de acest "distrugător de vieți" că dacă mai caută fetele... Zile și nopți de stat în fața politiei din Rădăuți, fără rezultat, mama era amenințată mereu de șeful politiei din Rădăuți de la aceea dată - dacă nu taci și mai ragi ca vaca aici te bag la beci-”, a scris Alexandra.

De asemenea, Alexandra Iordache a precizat că până la vârsta de 18 ani a fost și ea amenințată de Vasile Lavric: „crești, faci 18 ani și te omor sau te vând și pe tine”.

„Oriunde mă vedea, îmi râdea în față spunând *o să te omor și pe tine*”, a mai transmis Alexandra, subliniind că „am mers la 16 ani cu înregistrarea în mânuță la Secția de Poliție din Rădăuți și un domn polițist mi-a spus *să vii când îți pune mâna-n gât*”.

Buna ziua. Ma numesc Alexandra Iordache. Sunt sora fetelor disparute din Radauti Iuliana , Nicoleta si Ramona. Stiu,...

Publicată de Alexandra Ale pe Sâmbătă, 5 decembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel