L-au PRINS pe "Mâncătorul de femei". Criminalul în serie din Rădăuți, care a ÎNFIORAT țara, a RECUNOSCUT tot
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Criminalul în serie din Rădăuți a fost prins. 

Vasile Lavric, un bărbat de 62 de ani din Rădăuți, este suspect principal în cazul disparitiei a trei femei, iar astăzi au ieșit la iveală noi detalii despre el. Se pare că acesta are și o a patra victimă, concubina actuală, alături de care are 2 copii. 

Bărbatul, cunoscut sub denumirea de ”mâncătorul de femei”, a fost reținut sub acuzația de omor și a fost săltat de polițiști în această dimineață. În plus, el și-a recunoscut parțial faptele.

Patru femei dispărute

În acest dosar ar fi vorba de o patra femeie dispărută. Mai exact, este vorba despre concubina lui Vasile Lavric, alături de care avea și copii. Femeia este cea care în cursul anului 2014, pe când Vasile Lavric era anchetat și reținut, susținea cu tărie că acesta este nevinovat, iar surorile Iordache erau ”la produs în străinătate”.

Cel mai probabil, anchetatorii au descoperit noi probe în cazul celor trei femei dispărute între 1995-2005. Aceste noi probe au fost găsite ca urmare a săpăturilor realizate în urmă cu circa 3 săptămâni la domiciliul din Rădăuți al lui Vasile Lavric. Bărbatul a fost de la bun început principalul suspect în dispariţiile misterioase ale surorilor Iordache: Iuliana Iordache (dispărută din 1995, când fata avea 16 ani), Nicoleta Lavric (fostă Iordache, dispărută în aprilie 2005, la 31 de ani) şi Ramona Iordache (18 ani la data dispariţiei; nu a mai fost văzută din iunie 2005), citează romaniatv.net. 

În 2014 a intrat în greva foamei

Mai mult, Vasile Lavric a mai fost arestat la mijlocul lunii aprilie 2014, petrecându-şi după gratii circa patru luni şi jumătate. Pentru că şi-a susţinut mereu nevinovăţia, în timp ce se afla încarcerat în Penitenciarul Botoşani a intrat în greva foamei. Acţiunea sa extremă a continuat mai mult de 55 de zile, el fiind transferat la Penitenciarul Spital Târgu Ocna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel