Data actualizării:
Data publicării:

Mâncare de post. Dovlecei pane, fără ou

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Mâncare de post. Dovlecei pane, fără ou. Dovleceii pane sunt soluția ideală, când te-ai săturat de toate preparatele de post. Iată cum se fac dovleceii pane, fără ou.

Mâncare de post. Dovlecei pane, fără ou. Ingrediente

- doi sau trei dovlecei;

- patru căţei de usturoi pisaţi

- o ceaşcă de făină

- ulei

- sare şi piper după gust

- patru linguri de muştar

- patru linguri de apă

- mărar proaspăt tocat

Vezi și: Mâncare de post. Sarmale leneșe, rețeta de la mama soacră

Mâncare de post. Dovlecei pane, fără ou. Cum se prepară

Mâncare de post. Dovlecei pane, fără ou. Spală dovleceii, taie-le capetele şi feliază-i. Îi poţi lăsa cu coajă sau îi poţi curăţa, în funcţie de preferinţe. Amestecă într-un bol făină, muştarul, sarea, piperul şi apa, până când compoziţia se omogenizează. Trece feliile de dovlecel prin mix şi pune-le la prăjit într-o tigaie cu ulei încins.

Mâncare de post. Dovlecei pane, fără ou. Întoarce bucăţile de pe-o parte pe cealaltă, astfel încât să se prăjească uniform. Când culoarea lor s-a schimbat complet, devenind aurie, îi poţi scoate din tigaie şi îi poţi pune pe o farfurie.

Mâncare de post. Dovlecei pane, fără ou. Dovleceii pane de post se servesc cu usturoi pişat şi cu mărar proaspăt tocat.

Vezi și: De ce să pui o felie de pâine peste orezul din oală. Trucul care face minuni cu mâncarea ta

 Cea mai bună salată orientală, rețeta. Secretul gustului delicios

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel