Mănăstire dezvăluie cum a ajuns Bercea Mondial la Mircea Băsescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jurnalistul de la România Tv, Silviu Mănăstire, a făcut, joi seară, o dezvăluire importantă: a explicat cum a ajuns Bercea Mondial să îl cunoască pe Mircea Băsescu, fratele președintelui.

„O întrebare foarte importantă: Nimeni n-a lămurit în mod exact. Cine l-a împrietenit pe Mircea Băsescu cu Bercea Mondial?”, a întrebat Silviu Mănăstire, învitat în emisiunea „Ediția de seară”, de la România Tv.

„Domnul Căpățână!”, a răspuns Victor Ciutacu.

„Dar de unde îl știa Mircea Băsescu pe Căpățână?”, a continuat Mănăstire.

„De la faptul că era activist PDL?”, a reacționat moderatorul emisiunii.

Vezi și: MIRCEA BĂSESCU a fost REȚINUT pentru 24 de ore

„Nu era. Sunt sute de mii de activiști PDL.

Este un personaj, care n-a apărut încă în scandalul ăsta, care se numește Stelică Barna, de la Aversa. 

Ce zice Căpățână în înregistrări? Îi spune lui Băsică: 'Nu eu te-am dus la Mircea Băsescu?'. Deci Marian Căpățână își arogă faptul că el i-a pus la masă cu Mircea Băsescu.

Stelică Barna a fost șeful Gărzii Financiare. Înainte a fost șeful de la Aversa. Marian Căpățână, domnul de la Drăgănești, Olt, a vrut să cumpere Aversa, că de aia zice omul: 'Mă, luasem banii, ca să privatizez Aversa'. Dar înainte să o privatizeze, el o căpușa. Domnul Căpățână, cu o firmă cu un singur angajat, în Drăgănești, Olt, împreună cu Stelică Barna de la Aversa, care erau prieteni ... . Atenție, ăsta e firul logic:

Stelică Barna, care era un apropiat al familiei Băsescu, pentru că a fost consilier local general în Primăria București. (...) Așa a ajuns un rom din Drăgănești, Olt, să îl întâlnească pe Mircea Băsescu, prin Stelică Barna. La rândul lui, Căpățână, ca să se laude că a intrat în cercurile de șmecheri din București, s-a dus la partenerul lui de atunci, Bercea Mondial, și a spus: 'Bercea, tu știi cu cine stau eu la masă la București? Cu Mircea Băsescu'. Și ălă zice: 'Serios?' 'Da! Hai să te duc!'. Și așa, povestea asta s-a întâmplat în 2009, iar în ianuarie 2010 a ajuns Mircea Băsescu să o boteze pe nepoata lui Bercea Mondial”, a explicat Silviu Mănăstire.

Citește și: CT Popescu: TRAIAN BĂSESCU este un INTERLOP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel