Data actualizării:
Data publicării:

Managerul unui hotel este acuzat că ar fi supt unui oaspete degetele de la picioare în timp ce acesta dormea

Autor: Elena Didila | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Fotografie de la Kampus Production/ Pexels
Fotografie de la Kampus Production/ Pexels
Managerul unui hotel Hilton, din centrul orașului Nashville, Tennessee, a fost acuzat de furt calificat și agresiune după ce ar fi supt degetele de la picioare a unui oaspete în timp ce acesta dormea.

David Patrick Neal, în vârstă de 52 de ani, a fost arestat vineri, după ce un oaspete al hotelului, Peter Brennan, s-a trezit în jurul orei 5 dimineața, pe 30 martie și l-a găsit pe manager satisfăcându-și aparentul fetiș, potrivit Fox News.

Astfel, Peter Brennan a intentat un proces împotriva hotelului pentru agresiune sexuală, potrivit publicației citate. Reclamantul susține că Neal a clonat cheia camerei lui Brennan și a intrat în primele ore ale dimineții fără să bată la ușă sau să se anunțe.

Victima a țipat când l-a găsit pe Neal sugându-i degetele de la picioare și l-a recunoscut imediat ca fiind unul dintre cei doi membri ai personalului hotelului care fuseseră în camera lui cu o zi înainte pentru a-l ajuta cu televizorul.

Brennan a depus o plângere la poliție în urma incidentului.

Managerul Neal s-a apărat și le-a spus ofițerilor că a intrat în camera lui Brennan pentru că simțea miros de fum și dorea să-l verifice pentru siguranța lui. Neal nu a raportat un miros de fum la securitatea hotelului și nimeni altcineva nu a simțit miros de fum, potrivit poliției.

”Am fost atât de, atât de șocat”, a spus Brennan, adăugând: ”Era aproape ca un vis, un fel de coșmar. Pur și simplu nu avea sens. De ce mă atinge această persoană?”. 

Condamnare pentru omor voluntar

La investigații suplimentare, Brennan și avocatul său au descoperit că Neal nu era la prima abatere: istoricul său penal conținea și o condamnare pentru omor voluntarduă ce acesta și-a împușcat colegul de cameră, în 1996.

”Mai multe acuzații de fals, conducere în stare de ebrietate și o condamnare pentru omucidere din culpă, pentru care a ispășit pedeapsa închisorii”, a spus avocatul victimei. ”Când Hilton a angajat această persoană, trebuia să fi știut. Ei trebuie să facă verificări de antecedente”.

Reacția Hilton

”Siguranța și securitatea oaspeților noștri și a membrilor echipei este cea mai mare prioritate a noastră. Lucrăm îndeaproape cu Departamentul de Poliție Metropolitan Nashville și, ca parte a politicii companiei, nu comentăm investigațiile în curs”, a transmis un purtător de cuvânt al hotelului Hilton, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel