Managerul localului din Parcul Tei: Am avut doi câini. Au fost otrăviți
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Parcul Tei
Parcul Tei

Ultima ipoteză subliniată la Antena 1 și confirmată de o sursă De Ce News este că Ionuț Anghel ar fi fost atacat de câinele proprietarului unui restaurant din parc. Sursa noastră a mai declarat că în curtea restaurantului erau, până de curând, doi câini agresivi și că unul, masculul, a fost otrăvit în urmă cu câteva luni. Managerul restaurantului a declarat că a avut doi câini și amândoi au fost otrăviți. Cine spune adevărul?

[caption id="attachment_367849" align="aligncenter" width="630"] foto: evz.ro[/caption]

Sursa noastră, o persoană care îi cunoaște foarte bine pe paznici, pe șeful paznicilor, pe proprietarii restaurantului, a declarat că în curtea restaurantului erau doi câini agresivi. Ei ar mai fi mușcat în urmă cu aproximativ doi ani un copil, care a primit despăgubiri, fără a ajunge în instanță. Câinii erau plimbați în intervalul 9.00-12.00, pentru că apoi se aglomera parcul. În urmă cu câteva luni, câinii au fost otrăviți. Unul, masculul, a murit. A mai rămas femela. Sursa noastră nu știe exact ce rasă erau. A declarat că erau de talie mare și lățoși, ceea ce trimite la o rasă asemănătoare ciobănescului caucazian sau mioritic. Ceea ce i s-a părut ciudat este că acel câine a dispărut în ziua morții lui Ionuț, odată cu camera de filmat din parcul cu aparate de sport. Declarația a fost făcută vineri.

Despre "câinii mari și răi" au fost informați și jurnaliștii Click. "Este o aberaţie. Am avut doi câni, dar au fost otrăviţi", a declarat, sâmbătă, Mirela Matruşu, managerul localului, potrivit click.ro. Femeia a mai spus că nu știe ce rasă erau câinii și că au murit acum 4-5 luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel