Data publicării:

„Mâna criminală“ care ar fi provocat incendiul de la Ferma Dacilor. Tatăl unui angajat al complexului: Clar nu avea cum să ardă toată odată. E durere mare

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: ISU Prahova
Foto: ISU Prahova
Un incendiu de proporţii a izbucnit, marţi dimineaţă, la Ferma Dacilor din comuna prahoveană Gura Vadului, sat Tohani, autorităţile activând Planul Roşu de Intervenţie. Tatăl unui angajat al Fermei Dacilor a vorbit, în exclusivitate pentru Antena3 CNN, despre acest incident tragic. 

Un incendiu puternic a izbucnit, marți dimineața, la pensiunea Ferma Dacilor din Gura Vadului, sat Tohani, în județul Prahova. Până în momentul de față, au fost găsite 4 persoane decedate și mai multe sunt încă dispărute. Bărbatul care a vorbit pentru Antena3 CNN susține că în spatele incendiului se află o mână criminală. 

„Pentru mine e o mare nebuloasă. Nu avea cum să ardă toată odată. Clar! Nu avea cum să ia foc toată odată. Ce e acolo e distrugere totală. Sunt 8 morți (n.r. până la momentul publicării acestui articol autoritățile nu au confirmat decât moartea a 4 persoane).

Nu a fost nicio petrecere, au fost cazați. Cu o seară înainte i-a mutat pe cazați pentru că se stricase centrala și nu mai putea să le facă cald și i-a mutat în altă parte unde avea căldură.", a spus tatăl angajatului pensiunii. 

Fiul patronului se află printre victime 

„Acolo sus unde sunt morții, sunt neamurile patronului. Chiar deasupra restaurantului erau niște camere pentru închiriat. Acolo sunt cei morți. Deocamdată au găsit doar doi că e surpat tot.

E unul din băieții patronului care, culmea, era mare sportiv pe la Galați. A lăsat cantonamentul să vină acasă pentru că s-a lovit la picior și a venit acasă să moară. Făcea hockey.

E un adult care a intrat, mai de dimineață când a izbucnit focul, să salveze ceva de acolo și probabil l-a amețit fumul, a căzut și i-au găsit în interiorul camerei, chiar lângă ușă, pe amândoi, chirciți acolo.

E durere mare.”, a spus bărbatul. 

De la ce ar fi pornit incendiul

„Toată lumea zice că a fost un scandal. Cineva pe acolo s-a certat, dar eu cred că e mână criminală. Cred că mână criminală a fost.”, a mai spus bărbatul la Antena3 CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel