Man. United a eliminat-o pe Liverpool din FA Cup după un meci nebun
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Manchester United a surclasat-o pe adversara Liverpool FC, într-un meci din sferturile de finală ale FA Cup, duminică seara.

Thriller pe Old Trafford 

Într-o seară plină de suspans și emoții, Manchester United a reușit să învingă rivalii de la Liverpool cu scorul de 4-3, după prelungiri, într-un meci care a avut loc pe stadionul Old Trafford. Partida a fost una de neuitat, cu răsturnări de situație și momente de tensiune care au ținut suporterii cu sufletul la gură.

Lupta Golurilor

Meciul a început în forță pentru United, cu McTominay deschizând scorul în minutul 10. Totuși, Liverpool a revenit și a preluat conducerea până la pauză, cu goluri marcate de Mac Allister și Salah. În repriza a doua, United a egalat prin Antony, iar în prelungiri, după ce Liverpool a trecut din nou în avantaj, Rashford și Diallo au întors scorul, aducând victoria echipei gazdă.

Momente Critice

Partida a fost marcată de câteva momente critice, inclusiv un gol anulat pentru ofsaid și mai multe cartonașe pentru comportament nesportiv. Arbitrul Brooks J. a avut o zi plină, gestionând tensiunile și emoțiile care au răbufnit pe teren.

United mai spală din păcatele sezonului

Cu acest rezultat, Manchester United se califică în semifinalele FA Cup, lăsând în urmă o echipă de Liverpool care a luptat până în ultimele momente ale meciului. Este o victorie care va rămâne în istoria confruntărilor dintre cele două echipe și care demonstrează încă o dată de ce fotbalul este numit “sportul rege”.

Manchester United ajunge astfel în semifinalele competiției alături de colegele din Premier League Chelsea și Manchester City, dar și de Coventry City din liga secundă a Angliei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel