Man (FCSB) - La ultimele derby-uri dinamoviştii au avut mai multă ambiţie, sper să se schimbe acest lucru
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Fotbalistul echipei FCSB, Dennis Man, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că fotbaliştii dinamovişti au fost mai motivaţi în ultimele derby-uri, sperând ca acest lucru să se schimbe în partida de sâmbătă, din cadrul etapei a 12-a a Ligii I.

"Ne aşteaptă un meci foarte frumos, un derby, cel mai important din acest sezon. Eu mă simt binişor, încet, încet încep să îmi intru în ritm şi de la meci la meci voi fi tot mai bine. Îmi doresc să joc cât mai mult, să vedem cum va fi ritmul jocului. Important este ca echipa să câştige mâine seară. Ştim ce avem de făcut, acum vom vedea ce va fi mâine. Am venit după o accidentare de două luni, încerc să-mi intru în ritm. Sper să câştigăm mâine seară, pentru că echipa e cea mai importantă. Ne dorim foarte mult să câştigăm, e un moment foarte important pentru noi şi sper să-l tratăm ca atare. Cred că până acum ei au avut o ambiţie mai mare decât noi când au jucat împotriva noastră, dar sperăm ca de acum să se schimbe acest lucru şi să intrăm şi noi mult mai montaţi în teren", a afirmat Man.

În ceea ce priveşte echipa sa, Man a menţionat că aceasta traversează o perioadă bună şi că speră ca jocul să crească în calitate de la meci la meci.

"Depinde de noi pe ce loc vom fi până la iarnă, am început să ne revenim, cred că în momentul de faţă suntem într-o formă bună. Sper ca mâine să ne impunem şi să creştem de la meci la meci. Aşteptăm lume multă mâine la stadion să ne susţină şi cu siguranţă împreună cu suporterii noştri vom fi mai puternici. Nu ştiu dacă suntem favoriţi, trebuie să fim serioşi. Locurile nu ne avantajează, dar un derby e un derby, nu se mai ţine cont de clasament, fiecare vrea să câştige", a mai spus Dennis Man.

Partida FCSB - Dinamo, din cadrul etapei a 12-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din Capitală.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel