Mamă singură, nuntă fastuasă cu un covor. A urmat luna de miere
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
O mamă singură s-a căsătorit cu covorul ei, pe nume Mat, într-o ceremonie fastuasă, înconjurată de prieteni. 

Când prietenii lui Bekki Cocks i-au spus că, dacă îi plăcea covorul atât de mult, ar trebui să se căsătorească cu el, nu mulți dintre ei s-au așteptat ca ea să și facă acest lucru, scriu jurnaliștii de la thesun.co.uk 

Tânăra, în vârstă de 26 de ani din Marea Britanie, i-a declarat dragoste eternă covorului în fața unor invitați speciali. Ceremonia a fost oficiată cu adevărat și a ținut aproximativ o oră. 

În luna de miere cu covorul

Bekki și „Mat", numele dat mochetei ei preferate, s-au bucurat de o lună de miere relaxantă acasă, în Greater Manchester.

În timpul serviciului intim de o oră, Bekki, care a fost îmbrăcat într-o rochie de mireasă albă tradițională pentru ocazie, a promis că va iubi, onora și îngriji covorul Mat „până când moartea îi va despărți".

"Îmi petrec atât de mult timp îngrijindu-l, curățându-l și îl aspir de două ori în fiecare zi și mă asigur că arată întotdeauna cel mai bine. Nu mi-aș putea imagina cum e fără el."

Dragoste cu obiecte neînsuflețite

Nu este singura persoană care „găsește iubirea" cu un obiect neînsuflețit.

Amanda Liberty, de 35 de ani, din Leeds, spune că este într-o relație deschisă cu mai multe corpuri de iluminat, dar intenționează să se căsătorească împreună cu un candelabru numit Lumiere.

Și-a schimbat numele de familie din Whittaker în timpul unei relații anterioare de lungă distanță cu Statuia Libertății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel