Mama premierului Ponta, mesaj devastator pentru Tomac
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Mama lui Victor Ponta a răspuns acuzațiilor aduse de Eugen Tomac, liderul Mișcării Populare, care a spus că aceasta ar fi obținut un credit de 1,6 milioane de euro de la o bancă.

Cornelia Naum – mama premierului – a spus că acuzațiile care i se aduc nu au niciun fundament. Aceasta a menționat că – în afară de contul de card de pensie – nu are alt cont bancar personal.

Întrebată de jurnaliștii de la obiectiv.info dacă a obținut un credit de la 1,6 milioane de euro de la bancă, Cornelia Naum a precizat că nu se pune vorba de așa ceva – “Dacă averea mea materială, compusă din terenul sus amintit și un apartament de două camere într-un bloc construit pe vremea lui Dej, în 1960, ar constitui o garanție suficientă, poate aș fi apelat la un credit cât de mic. Lipsa garanțiilor și mai ales oroarea de a mă ști datoare m-au ținut însă toată viața departe de astfel de tentații”.

În încheierea interviului, mama lui Victor Ponta a avut și un mesaj clar pentru Eugen Tomac. Mai mult decât atât! A spus că nu are de gând să se războiască cu astfel de adversari.

“Îi compătimesc când văd în ce stare de disperare îi aduce conștientizarea faptului că sunt încolțiți. Eu sunt liniștită cu conștiința mea și nu am intenția de a mă război cu astfel de "adversari". Dacă nu ar fi penibil acest atac, chiar m-ar amuza”, a conchis Cornelia Naum, arată sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel