Mama Luizei, întâlnire cu procurorii DIICOT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Monica Melencu
Monica Melencu
Mama Luizei Melencu a mers la București ca să studieze dosarul fiicei ei.

Mama Luizei a venit la București pentru a studia dosarul din cazul Caracal, pentru că nu mai suportă calvarul prin care trece și vrea să vorbească cu procurorul de caz.

Aceasta urmează să intre în sediul DIICOT pentru că, după șapte luni de la dispariția fiicei ei, vrea să afle răspunsurile la întrebările care o macină. 

"Vreau, împrună cu doamna avocat, să consultăm dosarul în care nu știu ce este de șapte luni",a spus mama Luizei, în direct, la România TV.

Reporter: Ce credeți că ați putea afla astăzi? Ce l-ați întreba pe procurorul de caz dacă ați fi acum, față în față?

"Ce se poate afla. Sunt multe întrebări fără răspuns. Sunt multe de întrebat", a răspuns ea.

"I-am spus aseară domnului Hosu că Luiza trăiește, iar el a spus că: sunt probe. Nu știu ce probe sunt în privința Luizei, dar asta e întrebarea mea", a mai adăugat.

Ce spune avocata familiei Melencu

"Extistă multe șanse să aflăm câteva lucruri din dosar. Dacă sunt oameni de treabă și oameni corecți, ar trebui să ne arate pentru că ieri au susținut că au trimis dosarul la instanțe pentru prelungirea arestării. Sunt mai multe volume ale dosarului și au trimis numai aspectele care motivează prelungirea arestării pentru că e vorba de același judecător, cunoaște cazul. Ei bine, ceea ce se află la sediul DIICOT trebuie să ne arate.  Este dreptul părintelui care își știe copilul pierdut, este dreptul unei națiuni întregi de a afla ce este cu acest copil care e nu numai al mamei, este al unei țări întregi și să ne răspunzi, tu, ca procuror: Sunt probe. Dar mama aceasta trebuie să știe, pentru siguranța ei, dacă copilul ei, cu certitudine poate fi așteptat, copilul ei cu certitudine este dispărut, este decedat. Trebuie să știe. Femeia își asumă orice fel de risc psihologic, dar să i se spună cu certitudine ce înseamnă: există probe. Probe favorabile sau nefavorabile?", a declarat Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu.

Ce ar putea să o liniștească pe mama

Reporter: Ce credeți că ar trebui să vă spună acum procururul de caz, ca să vă liniștească într-un fel sau altul?

"Adevărul. În șapte luni, degeaba am pus întrebări sau degeaba am vorbit, că de auzit probabil nu ne-a auzit nimeni", a mai spus doamna Melencu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel