Mama lui Hardy vrea să dea statul român în judecată. Românii nu au trimis nici acum ajutorul financiar promis
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
chauncey hardy
chauncey hardy

Olamae Hardy, mama baschetbalistului care a murit pe data de 9 octombrie, a declarat că ia în considerare posibilitatea de a da statul român în judecată şi că nu este mulţumită de evoluţia investigaţiei poliţiei.

Olamae Hardy a precizat într-un scurt interviu telefonic pentru HotNews.ro că a auzit diferite variante despre evenimentele din noaptea de 8 spre 9 octombrie, atunci când fiul său a fost victima unei agresiuni într-un club din Giurgiu. Baschetbalistul Chauncey Hardy a fost înmormantat miercuri, in orasul natal din statul Connecticut.

Rep: Sunteţi mulţumită de evoluţia investigaţiei poliţiei? Olamae Hardy: Nu, nu sunt. Rep: Vă gândiţi să daţi în judecată statul român sau anumite instituţii publice din România pentru ceea ce s-a întâmplat? Olamae Hardy: Da, iau în considerare. Dar încă nu m-am decis. Rep: Veţi cere o compensaţie din partea statului român? Olamae Hardy: Nu am primit nimic din partea statului român. Ei spun că au deschis două conturi, dar nu am primit nimic. Rep: Aţi vorbit cu colegii fiului dumneavoastră despre ce s-a întâmplat? Olamae Hardy: Nu, nu am avut ocazia. Am auzit diferite variante. Nu ştiu ce sa cred.

Într-un interviu Lanny Breuer, adjunctul procurorului general al Statelor Unite, a anunţat că FBI lucrează împreună cu autorităţile române la acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel