Mama lui Gigi Becali: O să-l lase liber, trebuie să-l lase
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Veste eliberării lui Gigi Becali a adus bucurie mare în casa latifundiarului. Decizia nu este definitivă, dar mama lui Gigi Becali are încredere că fiul său își va petrece Sfintele Paști acasă. 

Tribunalul Medgidia a decis, vineri, ca Gigi Becali să fie eliberat condiţionat. Decizia nu este definitivă. A fost contestată de procurori și Gigi Becali va trebui să aştepte judecarea contestaţiei. Gigi Becali ar fi fost liber marţi, dacă procurorii nu ar fi contestat decizia Judecătoriei Medgidia de a aviza cererea de eliberare condiţionată. Contestaţia va fi judecată la Curtea de Apel Constanţa.

Mama lui Gigi Becali a primit vestea eliberării condiţionate cu mare bucurie. "Ce ziceţi voi, nu sunt bucuroasă? O să-l lase liber, trebuie să-l lase, pentru că nu a făcut rău la nimeni, a făcut numai bine. Dumnezeu aşa ne vrea, ne vrea buni", a declarat, duminică, la intrarea în biserică, mama lui Gigi Becali.

Gigi Becali a executat un an şi zece luni din pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare primită în dosarele în care a fost judecat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel