Mama lui Chris Rock, după palma dată de Will Smith fiului ei: M-a pălmuit pe mine
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Actriţa Rose Rock, mama lui Chris Rock, a dat primul mesaj după ce fiul ei a fost lovit de Will Smith la premiile Oscar. 

"Ai reacționat la faptul că soția ta s-a uitat ciudat și te-ai dus și i-ai făcut ziua mai bună, deși râdea în hohote când s-a întâmplat", s-a adresat parcă ea direct lui Will Smith.

"Când i-a dat o palmă lui Chris, ne-a dat tuturor. M-a pălmuit pe mine", a concluzionat Rose Rock, mama lui Chris, conform Filmnow.

Poliţiştii din Los Angeles "erau pregătiţi să îl aresteze pe Will Smith". I-ar fi spus asta lui Chris Rock

Producătorul premiilor Oscar, Will Packer, a fost prezent alături de Chris Rock când poliţia a venit să vorbească cu el după incident.

"Noi suntem pregătiţi să îl luăm chiar acum, puteţi depune plângere, îl putem aresta", i-au spus aceştia comediantului, a declarat Will Packer pentru televiziunea ABC.

Potrivit lui Packer, Chris Rock nu a dorit să se ajungă acolo. Când poliţia a terminat de explicat opţiunile care i s-au oferit şi au întrebat "Vrei să facem ceva?", el a răspuns "nu", a continuat producătorul, citat de Agerpres.

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului "G.I. Jane", un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore. Will Smith a reacţionat imediat în urma acelei glume, a urcat foarte repede pe scena galei Oscar şi l-a pălmuit pe Chris Rock, apoi s-a întors la scaunul său din sală.

Will Smith, INTERZIS de la Oscaruri 10 ani

Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice din Statele Unite a decis să îi interzică actorului Will Smith să participe la orice ceremonie sau eveniment pe care instituţia îl organizează, timp de zece ani, ca pedeapsă pentru palma pe care actorul i-a dat-o comediantului Chris Rock la gala Oscar de la sfârşitul lunii martie, informează AFP şi Reuters.

Domnului Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, personal sau virtual", indiferent dacă este vorba sau nu de premiile Oscar, şi cu efect imediat, a precizat într-un comunicat consiliul de administraţie al Academiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel