Mama bețivă din Vaslui, în PRESA ENGLEZĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
România este o țară ce 'livrează' imagini șocante presei engleze. Ultimul subiect din țara noastră ce a ajuns în presa străină este despre o mamă beată din Vaslui, care a căzut pe șosea cu un copil în brațe, și nu o dată. 

Mirror.co.uk a publicat un articol cu un video despre femeia din Vaslui care cade pe o șosea în timp ce-și ține în brațe copilul de doar doi ani. Femeia scapă copilul încercând să-și salveze sticla de... bere. Imaginile șocante din țara noastră ajung, astfel în presa britanică. În articolul citat este menționat că filmarea este făcută în Vaslui, România. Mai mult, jurnaliștii subliniază că copilul de doar doi ani este văzut cum ține în mână sticla de bere a mamei sale.

Mirror precizează că filmarea a provocat furie și a atras atenția protecției sociale, care a recunoscut că femeia, mamă a zece copii, își crește micuții în condiții improprii. Publicația menționată îl citează pe Ionel Armeanu, de la Direcția pentru Protecția Copilului, care spune că femeia de 37 de ani, mamă a zece copii, și partenerul său refuză să-și dea copii, prin urmare a fost demarată procedura scoatere a copiilor din familie. 

Jurnaliștii, care citează România Tv, scriu că femeia a negat că ar fi băut mai mult decât "o mică băutură", dar și că a căzut, insistând că doar a pus copilul jos. Mirror mai scrie că femeia a spus că în sticla de bere era, în realitate, suc de fructe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel