Data actualizării:
Data publicării:

Mama băiatului învinuit de abuz la școala Nicolae Titulescu: "Fiul meu este acuzat degeaba. Fapta niciodată nu a fost confirmată de anchetatori"

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik
Mama băiatului acuzat că și-ar fi abuzat un coleg în toaleta școlii Nicolae Titulescu susține că procurorii ce s-au ocupat de caz nu ar fi anchetat fapta.  

Potrivit mamei presupusului agresor, care avea doar 11 ani atunci, procurorii ce s-au ocupat de caz nu ar fi anchetat fapta. Mai mult, anchetatorii care au instrumentat fapta nu au preluat imaginile de pe camerele de supraveghere.

Totodată, mama declară că nu ar fi făcut niciun fel de expertiză în acest sens. Femeia este de acord cu redeschiderea dosarului, astfel încât organele abilitate să examineze cât mai bine evenimentele din 2022.

"Fiul meu nu a fost nici o secundă cercetat. Fapta niciodată nu a fost confirmată, pentru că organele abilitate, care trebuia să-și facă treaba axându-se pe anchetarea acestei situații, de fapt, nu au făcut nici măcar o secundă niciun fel de anchetă. Nu a existat o anchetă, nu a existat o faptă. A fost o presupusă acțiune, faptă de viol, iar fiul meu un presupus făptaș", a completat mama băiatului acuzat că l-ar fi abuzat pe un elev în toaleta școlii Nicolae Titulescu.

"Am solicitat audierea fiului meu în prezența unui psiholog. Nu am fost luați în calcul"

În momentul abuzului, victima avea 8 ani, iar agresorul 11. Suspectul fiind considerat mult prea mic pentru a răspunde în fața legii, dosarul a fost clasat 

"Clasarea o știm cu toții. La Parchet a fost clasat din comoditate, pentru minoritate. Am solicitat audierea fiului meu în prezența unui psiholog. Nu am fost luați în calcul", a adăugat mama băiatului. Presupusul agresor a fost introdus într-un program special de consilieri impus de Protecția Copilului. Apoi, a fost transferat de mamă la o altă unitatea de învățământ.

"Cred că în sfârșit a acceptat că ar trebui să lase și el în urmă ceea ce a fost. Am avut o perioadă de revoltă de aproape un an de zile. N-a fost simplu. Abuzatorul s-a mutat la altă școală, unde nimeni nu a știut că este un abuzator. Situațiile de abuz, tentativă sau viol nu au existat la acea școală, deși nimeni nu a știut că el a fost incriminat sau bănuit, că nici măcar incriminat nu a fost de așa ceva", potrivit Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel