România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 27 iul, 15:20
Mama Alexandrei Măceșanu, cu zâmbetul pe buze. Cumpănașu: Se naște o SPERANȚĂ
Alexandra
Teodora Măceșanu, mama Alexandrei, a fost surprinsă astăzi, pentru câteva clipe, cu zâmbetul pe buze. Cumpănașu a dezvăluit că „se naște încet o speranță”, la un an de la dispariția fetei.

Printr-o postare pe Facebook, Alexandru Cumpănașu a anunțat că luni după-amiază, la notar, în Capitală, s-au făcut ultimele demersuri pentru înființarea Asociației Alexandra Măceșanu. Familia fetei dispărute și-a propus ca, prin această asociație, să ajute cât mai mulți români. 

Cumpănașu ocupă scaunul de președinte al asociației, iar mama Alexandrei, cel de vicepreședinte.

„ACUM: La notar în București‼️Se naște încet o speranță promisă pentru mulți români abuzați și victime ale sistemului‼️Am luptat de unul singur cât am putut‼️Părinţii minunați ai Alexandrei au un suflet URIAȘ și de azi Asociația "Alexandra Maceșanu" pentru Lupta Impotriva Abuzurilor, Corupției, Traficului de Persoane si Crimei Organizate (A.M.A.C.T.P.C.O) s-a înființat și va ajuta pe cât mai mulți români‼️De astăzi sunt președintele oficial al Asociației, iar Teodora vicepreședinte!”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

„Am făcut toate actele notariale și așteptăm doar o formalitate: hotărârea de constatare a instanței! Încă puțină răbdare și o să putem lansa o linie telefonică unde se vor putea lăsa donații dar și alte modalități prin care românii vor putea contribui toți banii și resursele ce se vor acumula vor fi folosite exclusiv pentru asistarea juridică a românilor abuzați și fără posibilități‼️”, a mai precizat Cumpănașu.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro